13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTreziţi-vă şi jucaţi fotbal!

Treziţi-vă şi jucaţi fotbal!

Portarul Laurențiu Popescu își va face debutul în Liga I (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Portarul Laurențiu Popescu își va face debutul în Liga I (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 17.30, în Ilfov, pe FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din play-out-ul Ligii I. Pentru gruparea alb-albastră miza este foarte mare. În primul rând obţinerea celor trei puncte, care ar îndepărta-o de zona periculoasă şi ar menţine-o în lupta pentru locul şapte, ce ar însemna o participare în Liga Europa. Nu este deloc un lucru uşor de realizat ţinând cont de rezultatele obţinute de Voluntari în play-out. În plus, gazdele inaugurează cu ocazia acestui meci şi stadionul „Anghel Iordănescu“.
„Ştim că la acest joc urmează să fie inaugurat terenul de la Voluntari şi sunt convins că va fi o atmosferă fantastică. Publicul va încerca să pună presiune pe noi, dar sper să-i facem faţă. Ne aşteaptă un meci dificil şi nu trebuie să ne luăm după meciul tur, când am reuşit să câştigăm cu 3-0. Cred că datele problemei vor fi cu totul altele“, a spus directorul tehnic Daniel Mogoşanu.

Straton a rămas acasă, apără „Popică“

Apoi, foarte important, alb-albaştrii trebuie să joace un fotbal convingător, ofensiv şi eficient, astfel încât să-i determine pe suporterii din Bănie să mai creadă în ascensiunea echipei. Asta pentru că ultimele reprezentaţii au fost jalnice, iar rezultatele au fost pe măsură.
Un mare impediment de care se loveşte staff-ul tehnic este legat de lot. În afara suspendatului Kay şi a accidentaţilor Mateiu şi Izvoranu, pe lista indisponibililor şi-a trecut numele şi portarul titular Cătălin Straton, care are probleme musculare. Cu alte cuvinte, poarta echipei CS Universitatea Craiova va fi apărată de Laurenţiu Popescu (19 ani), rezervă fiind Andrei Vlad (17 ani). De altfel, lotul deplasat de Craiova pentru acest meci mai cuprinde doi juniori: Robert Petre şi Alin Manea.
Staff-ul tehnic al alb-albaştrilor a decis să schimbe un pic şi partitura de joc şi să eficientizeze atacul, urmând să-l lase pe bancă pe Măzărache şi să joace cu vârf împins fie cu Andrei Ivan, fie cu Hergheligiu.
„Sper să marchez la Voluntari. Trebuie să câştigăm acolo! O să ne concentrăm pe această partidă şi o să ne luăm revanşa în faţa suporterilor, pentru că avem de ce“, a declarat Hergheligiu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS