16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au punctat la impresia artistică

Podărenii au punctat la impresia artistică

GdS Sport

CS Podari nu a reuşit să adune nici un punct din disputa de sâmbătă, de la Alexandria, cu Sporting Turnu Măgurele, după ce a pierdut la limită, scor 0-1, jocul contând pentru etapa a 21-a din Liga a III-a, seria 3. Golul teleormănenilor a fost marcat de Florin Pârvu (’74).
Antrenorul doljenilor, Florin Şoavă, consideră că rezultatul de pe tabelă nu reflectă realitatea din teren. „S-a jucat un fotbal de calitate. A fost un meci bun, echilibrat, deschis. În prima repriză au avut ei câteva oportunităţi, dar am avut şi noi vreo două ocazii bune, însă n-am băgat-o în poartă. Bălan a dat de la câţiva metri peste poartă, apoi tot el nu a ajuns la o centrare, dacă băga alunecare putea să o bage în poartă. Raicea a avut şi el golul în picior în ultimul minut, dar s-a precipitat şi a dat peste. Golul l-am primit în repriza a doua, pe o greşeală copilărească. Sunt supărat că am primit golul atât de uşor. După aspectul jocului trebuia să fie 0-0 la final“, a declarat Florin Şoavă, pentru GdS.
Pentru CS Podari au evoluat următorii: Mecea – Ciocârlă, Avram, Vulpe, Marinoiu – D. Stancu, I. Stancu – Raicea (’59, An. Georgescu), Preda, Simion (’80, Geamănu) – Cl. Bălan (’69, Ad. Cârstea).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS