11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragoş Bon: Nu-mi place când jucătorii nu dau dovadă de spirit de echipă

Dragoş Bon: Nu-mi place când jucătorii nu dau dovadă de spirit de echipă

_DSC0009

Antrenorul formației CSO Filiași, Dragoș Bon (foto centru), s-a arătat deranjat de atitudinea elevilor săi din meciul cu CSM Lugoj, pierdut categoric marți după-amiază, scor 0-3, din etapa a 23-a a Ligii a III-a, seria 3.
„E greu să ai continuitate cu copiii, plus că lotul nu este numeros, avem doar 16 jucători. Încercăm să o scoatem la capăt cât mai bine, pentru că asta e situația. Avem oscilații în evoluții, și nu neapărat de la etapă la etapă, ci și în timpul partidelor. Am început destul de slab jocul, după 15 minute am reușit să echilibrăm, iar pe fondul unei evoluții bune am avut două ocazii clare, am dat două bare, dar am primit imediat gol la o fază care nu anunța nimic. După, băieții au resimțit șocul și am mai primit un gol. Asta m-a deranjat cel mai mult, pentru că le cer tot timpul să aibă atitudine, curaj, plăcerea de a juca. Nu-mi place când jucătorii nu dau dovadă de spirit de echipă. E inadmisibil să primești două goluri în două minute. Cam asta a fost istoria meciului de la Lugoj“, a spus Dragoș Bon, pentru GdS.

„Motru se va prezenta“

Pentru CSO Filiași urmează un joc contra Minerului Motru, dispută programată mâine, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița. Tehnicianul doljenilor a explicat neprezentarea „minerilor“ de marți, de la Cetate Deva, fiind convins că echipa sa nu va beneficia de o victorie la „masa verde“.
„Pentru noi, orice joc este dificil și îl tratăm cu importanță maximă. Cei de la Motru nu s-au prezentat la Deva pentru că au vrut să tragă un semnal de alarmă, pentru că nu mai au sprijinul autorităților. Au decis să nu mai facă o deplasare lungă și ca să nu mai cheltuiască bani. Din informațiile mele, echipa din Motru se va prezenta vineri (mâine – n.r.) pe Chimia. Ne-ar ajuta mult punctele din meciul cu Minerul și îmi doresc victoria. Sper ca jucătorii care vor intra pe teren să dea totul. Nu-l putem utiliza pe Mainerici, care a încheiat sezonul din cauza problemelor cu ligamentele. Sper să-l am apt pe Lupu, care a suferit o contuzie puternică la nas, și pe Istudor, care s-a lovit la cap. În schimb, o să-l am la dispoziție pe Nicușor Neacșu, care revine după suspendare“, a încheiat Dragoș Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS