Acasă Sport Școala Dioști a păstrat trofeul Memorialului Stroe

Școala Dioști a păstrat trofeul Memorialului Stroe

-

Diosti

Creatorul Craiovei Maxima, Corneliu Andrei Stroe, a fost omagiat din nou, prin fotbal, la Dioști, comuna sa natală. Elevi de la patru școli, Dioști, Castranova, Ciocănești și Apele Vii, s-au întrecut ieri, în cadrul celei de-a treia ediții a Memorialului „Corneliu Andrei Stroe“, sub privirile soției fostului mare om de sport, Marilena, și ale președintelui Asociației Județene de Fotbal Dolj, Silviu Bogdan. Competitoarele au oferit spectatorilor multe goluri frumoase, rezultatele înregistrate fiind următoarele: Apele Vii – Dioști 2-6, Castranova – Ciocănești 2-0; finala mică: Apele Vii – Ciocănești 5-2; finala mare: Dioști – Castranova 5-1. Primele trei clasate au primit din partea organizatorilor cupe, diplome fiind acordate și formației de pe locul patru.
Lotul formației din Dioști, pregătit de Dorin Ceană, i-a cuprins pe următorii elevi: Damian Licurici, Alexandru Ghițulescu, Ionuț Prodan, Romeo Vizante, Alexandru Pârvu, Andrei Constantinescu, Cristian Ivan, Robert Feraru.
„Ne bucurăm că am reușit să păstrăm și acest trofeu, pentru că și pe primele două le-am oprit la Dioști, și suntem mulțumiți că am reușit să-l cinstim pe domnul profesor Corneliu Andrei Stroe prin mișcare, prin fotbal. Încercăm să dezvoltăm și mai mult acest turneu memorial în edițiile următoare, să aliniem la start și mai multe echipe“, a declarat Dorin Ceană, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

O elevă de la Liceul Teoretic Traian din Constanța care a făcut public un tabel cu banii strânși pentru „fondul școlii“ spune că a fost agresată verbal de către părinții din Consiliul Școlar al Elevilor.