8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Dinamicii“ au învins „școlarii“ în prelungiri (galerie foto)

„Dinamicii“ au învins „școlarii“ în prelungiri (galerie foto)

Dinamyk Craiova (în negru) a reuşit să învingă Academia „GP“ în prelungiri (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dinamyk Craiova (în negru) a reuşit să învingă Academia „GP“ în prelungiri (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formațiile Dinamyk Craiova și Academia „Gică Popescu“ au oferit sâmbătă, pe terenul sintetic de la „Aripile“, un joc foarte palpitant și spectaculos. Gazdele au condus la pauză cu 1-0, grație golului reușit de Ciutică, iar „școlarii“ au restabilit egalitatea în primele minute ale părții secunde prin Pârvescu. Soarta întâlnirii a fost stabilită în prelungiri, Dinamyk izbutind să-și adjudece cele trei puncte grație golurilor marcate de Ciutică (80+1) și Cotocu (80+2).
Dinamyk B: Velcu – Ilie, Tuică, Feraru, Geană – Lixandru, Cotocu, Chiciu – Butoi, Ghiță, Ciutică. Au mai intrat: Stocheci, Boboc, Radu.
„GP“ B: Udrea – Simion, Isuf, Pârvescu, Nițu – Stana, Toboș, Zamfir, Bujor – Dumitru, Cazan. Au mai intrat: Lambu, Militaru.

_DSC0005
„Este o victorie foarte importantă pentru noi. Ne-am descătușat, în sfârșit, pentru că am avut o perioadă cu meciuri în care am luptat bine, dar am pierdut pe final. Acum am avut foarte multe ocazii, n-am reușit să ne desprindem la 1-0, ne-au egalat dintr-o fază banală și ne-a fost teamă că o să pierdem. Pe final, în minutele de prelungiri, am dat două goluri pe contraatac. Victoria este meritată, dar obținută cu prea multe emoții“, a explicat antrenorul echipei Dinamyk B, Ștefan Florescu (foto 2), pentru GdS.

_DSC0003

„Sunt supărat că am pierdut în prelungiri. Nu este singurul meci în care ratăm mult și facem egal sau luăm bătaie. În ultimele partide am pierdut opt puncte în condițiile în care am controlat jocurile. Sunt supărat pe situație, pentru că muncesc mult, au reușite, dar nu se concretizează prin puncte. Avem nevoie și de rezultate pentru tonus. O să muncim și mai mult și trebuie să avem un randament mai bun în partidele viitoare“, a comentat tehnicianul „școlarilor“, Ovidiu Turcu (foto 3), pentru GdS.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0014

_DSC0015

_DSC0017

_DSC0020

_DSC0022

_DSC0023

_DSC0024

_DSC0026

_DSC0027

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS