12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Simona Halep: Sper să câştig ambele meciuri de la FedCup

Tenis / Simona Halep: Sper să câştig ambele meciuri de la FedCup

GdS Sport

Căpitanul nejucător al echipei de tenis a României, Alina Tecşor, consideră că atmosfera în cadrul naţionalei este foarte bună înaintea partidei din FedCup împotriva Germaniei, care se va desfăşura la Cluj-Napoca, informează Mediafax. Alina Tecşor a declarat, astăzi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că vineri va anunţa jucătoarele care vor evolua în meciurile de simplu.
„Pe fete le simt foarte bine, atmosfera e foarte bună, totul se desfăşoară conform planului. Avem două fete în plus faţă de partida cu Cehia, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru, fiecare jucătoare aduce un plus echipei. Vineri vom anunţa care vor fi jucătoarele de la simplu. Jucătoarea Germaniei, Angelique Kerber, va juca bine, este o jucătoare periculoasă”, a spus Tecşor.
Simona Halep porneşte cu un avantaj împotriva nemţoaicelor. Pe Andrea Petkovic o conduce cu 5-1 în meciurile directe, iar pe Kerber cu 3-0.
„Am jucat câteva meciuri în SUA, sunt mult mai încrezătoare, sunt mai motivată să intru pe teren şi să lupt, să câştig meciul. Sper să câştig ambele meciuri, să fie mai bine decât cu Cehia, va fi o partidă dificilă, vom face ceva bine. Fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferită, am un avantaj că am câştigat cu Kerber şi Petkovici de multe ori, sper să fie bine şi de această dată”, a spus Halep.
Din echipa de tenis a României mai fac parte Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru.
Meciurile din FedCup dintre echipele României şi Germaniei se vor disputa sâmbătă şi duminică, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS