9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-au jucat cu „focul” şi ASA le-a suflat victoria

Pandurii s-au jucat cu „focul” şi ASA le-a suflat victoria

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a condus cu 3-1, dar a încheiat la egalitate, scor 3-3, partida disputată ieri seară, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, în compania echipei ASA Târgu Mureş, contând pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii I. Golurile gorjenilor au fost marcate de Hora (’10) şi Antal (’38, ’50). Replica ardelenilor a venit prin Voiculeţ (’19), Gorobsov (’65) şi I. Balaur (’80).

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Fernandes, Vasiljevic (’81, Mrzljak), Grecu – Săpunaru, Droppa – Răduţ (’83, Ciucur), Nistor (’86, Wellington), Antal – Hora. Antrenor: Edi Iordănescu.

ASA: Stăncioiu – Matei, Constantin, Balaur, Pârvulescu – Gorobsov, Mureşan, Brandan (’75, Ciolacu) – Voiculeţ, Ţucudean (’90+2, R. Costa), Buş (’90+5, Feketics). Antrenor: George Cioreci.

Cartonaşe galbene: Răduţ ’56, Antal ’72, Săpunaru ’82, Grecu ’90+4 / Pârvulescu ’53, Brandan ’55, Ţucudean ’67, Constantin ’73, Gorobsov ’84.

Au arbitrat: Lucian Rusandru – Vladimir Urzică, Marius Nicoară – Florin Marcu, Marian Balaci; Aurel Oniţă.

Observatori: George Ionescu, Marin Petrache.

În urma punctului obţinut, Pandurii a întrecut-o pe Dinamo graţie golaverajului mai bun şi ocupă locul trei, cu 31 de puncte, iar în runda viitoare va juca pe terenul celor de la FC Viitorul, confruntarea fiind programată luni, 18 aprilie, de la ora 20.30.

 

Edi Iordănescu şi-a criticat elevii

 

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, s-a declarat total nemulţumit de atitudinea elevilor săi din partea a doua a meciului.

„Cred că după golul de 3-1 nu am demonstrat maturitate şi inteligenţă, nici mentalitate. Nu este posibil să se întoarcă la polul opus un meci pe care l-ai controlat. A intervenit o relaxare incredibilă. Ce m-a deranjat este că am primit golurile pe nişte greşeli copilăreşti. Ne-am întâlnit de patru ori cu ASA, de trei ori i-am învins. Nu am primit nici un gol, dar astăzi (ieri – n.r.) am recuperat. Normal că nu sunt mulţumit, e un punct cu care nu facem nimic”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Nici Cristi Săpunaru nu a găsit un răspuns pentru evoluţia surprinzător de slabă din repriza a doua: „Nu ştiu ce s-a întâmplat. Am condus cu 3-1 şi au reuşit să egaleze. Sunt şocat. Mi-am adus aminte de Foresta – Dinamo (terminat 5-4 după ce Dinamo a condus cu 4-0 – n.r.). Rar mi s-a întâmplat aşa ceva. Ciudat. Dacă ne băteau, se găseau marii cunoscători să spună că a fost aranjat la pariuri, pauză-final”.

 

Nu credeam, dar speram că putem să egalăm

 

Din tabăra ardelenilor, tehnicianul George Ciorceri a admis că nu se aştepta ca echipa sa să reuşească egalul în faţa pandurilor.

„La finalul primei reprize eram circumspect şi nemuţumit de cum am jucat. În repriza a doua, paradoxal, am luat gol, dar am jucat mult mai bine, am jucat pe contre, am înscris. Prima repriză a fost slabă. În schimb, în repriza a doua am jucat bine şi am reuşit să înscriem trei goluri, ceea ce nu s-a mai întâmplat demult. Nu credeam, dar speram că putem să egalăm. Am reacţionat abia după ce am primit gol”, a declarat George Ciorceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS