13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au încurcat-o pe Câmpulung

Podărenii au încurcat-o pe Câmpulung

Dorin Preda a contribuit mult la golul lui Claudu Bălan (foto: fcpodari.ro)
Dorin Preda a contribuit mult la golul lui Claudu Bălan (foto: fcpodari.ro)

Formaţia CS Podari a reuşit să contabilizeze un punct din meciul susţinut sâmbătă, în deplasare, în compania echipei CN „Dinicu Golescu“ Câmpulung, contând pentru etapa a 19-a din Liga a III-a, seria 3. Gazdele au deschis scorul prin Burghel (’26), iar doljenii au replicat prin Claudiu Bălan (’65).
„Am luat un gol aiurea. Am avut o ocazie mare prin Cruşoveanu, dar mingea a ajuns la ei, au plecat pe contraatac, nu am reuşit să oprim faza prin fault, balonul a ajuns la unul pe stânga şi a şutat de la 25 de metri în vinclu. În rest, jocul din prima repriză a fost echilibrat. A doua repriză am introdus doi atacanţi şi am fost la cârma meciului. La gol, Dorin Preda a driblat pe stânga mijlocaşul şi fundaşii centrali, s-a făcut că trage şi i-a pasat lui Bălan la 16 metri, iar Claudiu a reluat foarte frumos, peste portar. Pe final, dacă eram mai atenţi, pentru că ei au ieşit mult la atac, puteam să mai marcăm. Per total a fost bine, sunt mulţumit de evoluţie şi de scor“, a declarat antrenorul podărenilor, Florin Şoavă, pentru GdS.
Pentru CS Podari au evoluat următorii: Mecea – Marionoiu (’64, Geamănu), Avram, Vulpe, Ciocârlă – Sârmon, Dragomir (’58, D. Stancu) – Raicea, Preda, Cruşoveanu (’46, Bălan) – Ad. Cârstea (’80, I. Stancu).
CS Podari ocupă locul 11, iar în etapa viitoare va primi vizita celor de la AFC Hărman, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS