18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii pun tunurile pe ASA

Gorjenii pun tunurile pe ASA

gds-sport

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin, pe ASA Târgu Mureş, aceasta fiind partida care „închide“ etapa a 6-a din play-off-ul Ligii I. Gorjenii vin după o remiză în faţa liderului Astra Giurgiu şi îşi doresc să bifeze un succes contra ardelenilor astfel încât să continue cursa pentru prima poziţie din clasament.
„Ne aşteptăm la un joc dificil cu ASA din mai multe puncte de vedere. În primul rând, mental nu suntem bine, apoi vine o echipă matură, omogenă, care nu mai are nici o presiune şi va încerca să joace un fotbal bun. Târgu Mureş are jucători experimentaţi, cu un nivel calitativ ridicat, care ştiu ce înseamnă performanţa, ştiu să gestioneze bine momentele cheie din jocuri. Sunt sigur că vor veni să câştige, dar noi trebuie să reuşim să ne reechilibrăm, să ne punem pe picioare, să avem un tonus bun şi să aliniem o echipă competitivă. Îmi doresc să facem un joc coerent şi să câştigăm cele trei puncte, pentru că suntem sus în clasament şi trebuie să acumulăm puncte în cele cinci jocuri care au rămas. Este în interesul echipei şi al clubului să terminăm cât mai sus în clasament“, a declarat antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu.

Nistor, supărat

În timp ce Edi Iordănescu face eforturi să păstreze calmul la echipă pentru acest final de campionat, jucătorii sunt din ce în ce mai nefericiţi şi îngrijoraţi pentru viitorul lor. „Jucăm doar pentru noi. Aşteptăm să vină vara pentru a ne depune memoriile şi să plecăm liberi. Zece jucători şi Edi Iordănescu îşi termină contractul, plus ceilalţi antrenori. Să vedem ce se va întâmpla la vară. Probabil echipa va merge în cupele europene fără antrenori şi fără jucători. Nu ştiu dacă vor aduce fotbalişti de la echipa a doua. Acum se construieşte un stadion la Târgu Jiu, dar nu pot să îmi explic de ce. Probabil vor să facă circ pe terenul de acolo“, a declarat mijlocaşul Dan Nistor, nemulţumit că problemele financiare persistă la echipă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS