10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / UEFA a lansat aplicația mobilă oficială a CE din Franța

Fotbal / UEFA a lansat aplicația mobilă oficială a CE din Franța

GdS Sport

UEFA a lansat aplicația mobilă oficială a Campionatului European din Franța cu ajutorul căreia suporterii care vor fi prezenți la turneul final din această vară vor afla toate informațiile despre echipele participante, jucători, program și clasamente, informează site-ul FRF.
„Acum microbiștii au la îndemână tot ce trebuie să știe despre Campionatul European din această vară. UEFA a lansat aplicația mobilă a turneului prin care suporterii vor avea la dispoziție toate informațiile despre echipe, jucători, meciuri, program, clasamente și multe altele. De asemenea, tot cu ajutorul aplicației, utilizatorii vor putea afla ultimele știri despre selecționata favorită, statistici, dar și materiale video și audio”, se menționează într-un comunicat.
Prin această aplicație, în funcție de locația lor, suporterii vor afla care sunt cele mai apropiate obiective turistice, cele mai bune variante de cazare, dar și unde pot lua masa sau unde se pot relaxa în așteptarea partidelor. Aplicația este disponibilă atât pe telefoanele mobile cu sistem Android, cât și pe cele cu IOS.
Campionatul European, la care va participa și selecționata României, se desfășoară în perioada 10 iunie – 10 iulie, partidele urmând să fie găzduite de zece orașe din Franța. România face parte din Grupa A, alături de Franța, Elveția și Albania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS