11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii vor să prindă Astra din urmă

Gorjenii vor să prindă Astra din urmă

GdS Sport

Pandurii Târgu Jiu întâlnește astăzi, de la ora 18.30, la Giurgiu, pe Astra, echipa care a condus aproape întreg campionatul, aceasta fiind partida care „închide“ etapa a 5-a a play-off-ului din Liga I. „Secundul“ gorjenilor, Ionuț Stelescu, care va conduce echipa de la marginea terenului în absența suspendatului Edi Iordănescu, speră într-o victorie a elevilor săi care să-i calmeze după înfrângerea cu „cântec“ suferită în fața Stelei.
„Vom încerca să facem și pregătirea mentală a jucătorilor pentru meciul cu Astra, după acel joc cu probleme în compania Stelei. Și lipsa antrenorului principal este un factor deosebit de greu de trecut de jucători. Noi o să facem tot ce putem să le insuflăm credință și încredere până la momentul partidei de la Giurgiu. Nu vom conta pe Mrzljak, Săpunaru, Nicoară, toți suspendați. Sunt absențe mari pentru noi, dar sperăm să găsim formula câștigătoare. Întâlnim echipa care a condus campionatul, o formație cu o calitate tehnică foarte bună, atât colectivă, cât și individuală. În campionatul regulat stăm bine în privința meciurilor directe cu Astra: am bătut cu 2-1 la ei și am făcut egal acasă, în zece oameni. Să sperăm că menținem această linie și în următoarele două jocuri. Noi mergem să câștigăm, dar atâta timp cât nu pierzi în compania echipei de pe primul loc este ok, nici un egal nu este de neglijat. La final, fiecare punct obținut va conta“, a declarat Ionuț Stelescu.

Stanca încă speră la titlu

Înfrângerea cu Steaua i-a supărat tare pe gorjeni, dar nu i-a demoralizat în privința luptei pentru titlul de campioană. Portarul Răzvan Stanca a declarat, într-o conferință de presă, că sunt șanse reale pentru clasarea pe primul loc la finalul play-off-ului.
Au trecut câteva zile de la meciul cu Steaua, dar nervozitatea este încă prezentă la unii jucători. Din punctul nostru de vedere nu este nimic pierdut legat de primul loc. Plecăm cu șansa a treia la primul loc, pentru că nu sunt atât de multe puncte distanță față de Steaua și Astra. Mergem la Giurgiu cu gândul la victorie. Cu cele trei puncte de la Astra, sigur ne-am reveni moral și după înfrângerea cu Steaua“, a declarat Răzvan Stanca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS