11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFerfelea și Curelea nu au ajutat „satelitul“

Ferfelea și Curelea nu au ajutat „satelitul“

GdS Sport

Reluarea campionatului la Liga Elitelor U19 a produs multe modificări în loturile echipelor „mici“ de la CS Universitatea Craiova, toate diluându-și din valoare. Este și cazul formației secunde, care, de nevoie, a apelat și la serviciile renegaților Viorel Ferfelea și Costin Curelea pentru meciul de sâmbătă, de la Hunedoara, din cadrul etapei a 20-a din Liga a III-a, seria 3, dar mutarea aceasta nu l-a ajutat prea tare pe antrenorul Bogdan Vrăjitoarea. „Satelitul“ a pierdut în fața formației FC Hunedoara cu 2-0, golurile gazdelor fiind reușite de Tecsi (’42) și Creciunesc (’54).
CS Universitatea II Craiova a început meciul cu următorul unsprezece: Dică – Vlădoiu, E. Dina, R. Bogdan, Luică – Iuga, Florea, Ferfelea, Scarlat – Curelea, Neacșu. Pe parcurs au mai intrat Rodeanu și Alex Dinu.
„Este un rezultat care mă supără. Mă așteptam la mai mult în partida de la Hunedoara. Este adevărat, în acest meci au jucat Dică, Vlădoiu, Bogdan și Dinu, juniori născuți în 1998 și 1999, unii dintre ei aflându-se la debut în Liga a III-a. Acesta este câștigul nostru din acest meci. Vor crește, vor prinde curaj în forțele lor și îmi doresc să reprezinte o soluție pentru viitor“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru site-ul oficial.
În urma acestui insucces, CS Universitatea II Craiova a rămas pe locul 12, iar în runda următoare o va întâlni pe Național Sebiș, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 17.00, pe stadionul principal din Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS