20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au fost praf la Iași

Alb-albaștrii au fost praf la Iași

Nicuşor Bancu (stânga, în negru) şi colegii săi nu au contat în meciul cu CSMS Iaşi (Foto: csuc.ro)
Nicuşor Bancu (stânga, în negru) şi colegii săi nu au contat în meciul cu CSMS Iaşi (Foto: csuc.ro)

Formația CS Universitatea Craiova a pierdut, scor 0-3, partida disputată ieri-seară în Moldova, pe stadionul „Emil Alexandrescu“, în compania echipei CSMS Iași, contând pentru runda a cincea din play-out-ul Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Vasile Gheorghe, care l-a învins pe Straton cu o reluare de la șase metri, după ce portarul Băniei respinsese în față un șut (’2). Ieșenii și-au majorat avantajul pe tabelă în minutul 29, când Bojan Golubovic a reluat de la câțiva metri o pasă venită de pe stânga, oltenii solicitând ofsaid la autorul golului. Rezultatul final l-a stabilit Țigănașu, cu un șut de la 25 de metri, dintr-o lovitură liberă (’79).
CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu – V. Gheorghe, Mitic, Llullaku (’72, Viveiros), Bole – Cristea (’62, Crețu), Golubovic (’84, Onduku). Antrenor: Nicolo Napoli.
CS Universitatea: Straton – Popov (’75, Dumitraș), Iliev, Acka, Bancu – Madson, Zlatinski, Nuno Rocha – Ivan, Măzărache (’81, R. Petre), Hergheligiu (’59, Băluță). Antrenori: Daniel Mogoșanu, Victor Naicu.
Cartonașe galbene: Voicu ’27, V. Gheorghe ’60, Țigănașu ’79 / Madson ’75.
Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru – Vasile Marinescu, Mircea Orbuleț – Cătălin Popa, Horoa Gabriel Mladinovici; Imre Bucsi.
Observatori: Cristi Vasc, Iosif Olah.

 

„A fost un accident, vom îndrepta situaţia“

 

La finalul partidei, directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoşanu, a explicat cu greu umilinţa de la Iaşi.

„Nu prea pot fi spuse multe lucruri. Există doar regrete. Pentru noi meciul a început de la 2-0. Am intrat foarte prost în joc, neconcentraţi, fără atitudine. A fost un început de meci catrastrofal şi ne-am trezit când era deja prea târziu. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile şi să demonstrăm în meciurile următoare că nu aceasta este faţa noastră”, a declarat Daniel Mogoşanu.
Şi sfătuitorul său, antrenorul principal Victor Naicu, nu a digerat uşor cele întâmplate pe stadionul „Emil Alexandrescu” şi a punctat că speră ca alb-albaştrii să se revanşeze în meciul următor.

„Până astăzi (ieri – n.r.) am arătat alt joc, altă atitudine, am arătat că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Acum a fost un accident. Am făcut un meci slab, am făcut greşeli atât colective, cât şi individuale. Probabil oboseala din meciul trecut de acasă, când am evoluat aproape 60 de minute cu un om în minus şi-a spus cuvântul acum. Încercăm să vedem unde am greşit şi să ne refacem moralul pentru meciul cu CFR din etapa viitoare“, a spus Victor Naicu.

Din rândul jucătorilor, atacantul Andrei Hergheligiu a mai găsit o scuză pentru jocul lamentabil cu CSMS Iaşi:Am prins o zi foarte proastă. Nu avem ce să spunem. Au contat şi absenţele unor jucători de bază ca Mateiu şi Vătăjelu”.

 

Nicolo Napoli: Sunt fericit

 

De partea cealaltă a baricadei, antrenorul moldovenilor de la CSMS Iaşi, Nicolo Napoli, s-a declarat fericit în urma succesului cu Craiova.

„Sunt fericit. Am câştigat un meci foarte important. Am făcut un meci foarte bun şi am obţinut un rezultat pe măsură. A fost foarte important şi că am dat gol repede. Suntem pe primul loc în play-out şi sunt fericit, dar e foarte important să rămânem acolo până la final”, a punctat Nicolo Napoli.

Acesta a fost completat de Alexandru Ţigănaşu, autorul ultimului gol: „Sunt bucuros că am câştigat şi sunt fericit şi că am marcat. A fost uşor meciul pentru că aşa ni l-am făcut noi”.

În jocul următor, CS Universitatea Craiova va primi vizita celor de la CFR Cluj, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS