16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Popescu debutează pe banca „elitelor“ U19

Adrian Popescu debutează pe banca „elitelor“ U19

Adrian Popescu speră ca „elitele” U19 să obțină un rezultat bun la Mediaș (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Adrian Popescu speră ca „elitele” U19 să obțină un rezultat bun la Mediaș (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fostul secund al lui Emil Săndoi și Sorin Cârțu, Adrian Popescu, va debuta sâmbătă pe banca tehnică a echipei sub 19 ani de la CS Universitatea, fostul căpitan al Craiovei din 1991 preluând astfel trupa lui Victor Naicu, promovat iarna trecută în funcția de antrenor principal al primei formații a clubului. Alb-albaștrii vor întâlni de la ora 12.00, în Ardeal, pe Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru runda a 16-a, prima din 2016, de la Liga Elitelor U19.
„Reluăm și noi campionatul și ne-am propus să strângem cât mai multe puncte, iar la final să fim clasați în primele șase locuri. Îmi place să lucrez cu tinerii, să fiu în iarbă, așa că nu este nici o problemă pentru mine și sper să avem rezultate bune“, a declarat Adrian Popescu, pentru GdS.

Gușatu are probleme de lot

Cealaltă formație a CS Universitatea care evoluează la Liga Elitelor, dar la Under 17, joacă în Bănie. Formația lui Mugurel Gușatu, lideră autoritară, întâlnește duminică, de la ora 11.00, pe terenul sintetic al bazei sportive de lângă Aeroport, pe UTA Bătrâna Doamnă, în etapa a 19-a.

Mugurel Gușatu are probleme de lot pentru meciul cu UTA (foto: Alexandru Vîrtosu)
Mugurel Gușatu are probleme de lot pentru meciul cu UTA (foto: Alexandru Vîrtosu)

„UTA s-a întărit foarte mult și nu știu de unde și cum. Au câștigat cele trei etape scurse până acum, au 11 goluri marcate și doar unul primit, deci se prezintă foarte bine. Probabil că au avut jucători dați pe la echipa mare și prin județ, iar acum poate că i-au strâns și fac o treabă bună. În ceea ce ne privește, avem probleme de lot. Țoiu are o miozită de efort ce poate să dea în ruptură și l-au oprit doctorii de la antrenament pentru trei săptămâni. Ar mai fi cu probleme Nedeianu, Marcovici și Enache, plus că or să mai plece la echipa a doua sau la juniorii A, dar sper să trecem cu bine peste acest hop. În orice caz, este un meci foarte greu, plus că venim după prima înfrângere (0-1 cu Centrul de Excelență Târgu Mureș – n.r.) și sunt cu moralul căzut. Ei nu prea sunt obișnuiți cu așa ceva, dar după 18 meciuri fără eșec trebuia să se întâmple să și pierdem. A fost o lipsă de concentrare la Târgu Mureș. Știind că în tur câștigasem cu 6-0, au tratat superficial meciul. Sunt curios ce reacție vor avea cu UTA“, a comentat Mugurel Gușatu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS