17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria Azarenka și Svetlana Kuznețova în finala turneului de la Miami

Victoria Azarenka și Svetlana Kuznețova în finala turneului de la Miami

Finala ediției din acest an a turneului feminin de tenis de la Miami (Statele Unite), de categoria WTA Premier, dotat cu premii totale în valoare de 6.134.605 dolari, se va disputa între belarusa Victoria Azarenka și rusoaica Svetlana Kuznețova.
Azarenka, numărul 8 mondial, și-a asigurat accederea în ultimul act al competiției din Florida după victoria în două seturi, 6-2, 7-5, înregistrată în partida cu germanca Angelique Kerber, a treia jucătoare a lumii și favorita numărul doi la acest turneu, în fața căreia și-a luat cu această ocazie revanșa după eliminarea în sferturile de finală ale Openului Australiei 2016.
Svetlana Kuznețova, ocupanta locului 19 WTA și câștigătoarea turneului de la Miami în 2006, a trecut la rândul ei în penultimul act, cu 7-5, 6-3, de elvețianca Timea Bacsinszky, cea care reușise să o elimine în sferturile de finală pe românca Simona Halep.
Azarenka și Kuznețova s-au întâlnit de opt ori până acum, ultima oară în 2013, la Australian Open, în faza sferturilor de finală, fiecare înregistrând câte 4 succese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS