14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii dau teză duminică

Tricolorii dau teză duminică

Suporterii României se pot edifica asupra valorii lotului în disputa cu Spania
Suporterii României se pot edifica asupra valorii lotului în disputa cu Spania

Avem sau nu echipă bună pentru Euro? Răspunsul îl aflăm duminică seară, când naționala României va întâlni, într-un amical de gală, de la ora 21.45 (TVR 1), pe „Cluj Arena“, reprezentativa similară a Spaniei, campioana europeană en-titre.
Tricolorii n-au convins în disputa cu Lituania, dar selecționerul Anghel Iordănescu promite o cu totul altă față a României contra ibericilor. „Am menajat şi câţiva jucători pentru meciul cu Spania, fotbaliști care au dus greul în meciurile din preliminarii. Vom schimba personajele la meciul cu Spania, nu sistemul“, a anunțat „Generalul“.
La rândul lor, fotbaliștii României vorbesc cu respect despre Spania și speră să facă un meci memorabil la Cluj.
„Spania e un adversar foarte puternic, dar trebuie să fim încrezători că vom obţine un rezultat bun“, a spus fundașul Cosmin Moţi.
„Mă gândesc să bat Spania, nu să fac schimb de tricouri cu cineva. E un meci foarte greu, foarte important și trebuie să fim foarte serioşi. Spania, din punctul meu de vedere, e cea mai bună naţională din lume. Va fi important pentru noi să vedem la ce nivel suntem“, a spus atacantul Florin Andone.

Sergio Ramos va rata meciul cu România

Pe lângă Diego Costa, Iniesta şi Busquets, selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, l-a pierdut pentru meciul cu România și pe căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos. Fundaşul de 29 de ani a resimţit dureri la spate chiar la ultimul antrenament de dinaintea meciului cu Italia, însă a forţat, intrând titular joi seară la Udine, în partida Italia – Spania, 1-1. Căpitanul „galacticilor“ a rezistat doar până la pauză, când a fost schimbat de coechipierul său de la echipa de club, Nacho Fernandez. Vineri, staff-ul medical al naţionalei Spaniei a decis ca Ramos să nu joace la Cluj, iar madrilenul a părăsit cantonamentul, informează Dolce Sport.
Lotul Spaniei pentru meciul cu România: portari: Iker Casillas, Sergio Rico, David De Gea; fundaşi: Juanfran, Mario Gaspar, Gerard Pique, Marc Bartra, Jordi Alba, Sergio Ramos, Nacho, Cesar Azpilicueta; mijlocaşi: Sergi Roberto, Mikel San Jose, Koke, Cesc Fabregas, Thiago Alcantara, Isco, Nolito; atacanţi: Pedro Rodriguez, Juan Mata, David Silva, Aritz Aduriz, Alvaro Morata, Paco Alcacer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS