12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVătăjelu și Mateiu vor fi apți pentru Botoșani

Vătăjelu și Mateiu vor fi apți pentru Botoșani

Vătăjelu (stânga) ar fi putut ajunge la naționala mare, alături de Ivan, dacă nu se accidenta cu Poli Timișoara (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Vătăjelu (stânga) ar fi putut ajunge la naționala mare, alături de Ivan, dacă nu se accidenta cu Poli Timișoara (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Accidentat în partida cu Timișoara, fundașul stânga al CS Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, părea să iasă din calculele staff-ului tehnic pentru o bună perioadă de timp, însă, din fericire, lucrurile nu sunt deloc grave. „Sarma“ se va pregăti separat două-trei zile, după care va reintra în program normal, dar rămâne cu regretul că ar fi putut fi el chemat de Anghel Iordănescu sub tricolor în locul stelistului Alin Toșca, dacă nu se accidenta. „Sunt bine. Nu sunt probleme grave, imediat îmi revin. Cred că pot să fac și alergare, n-am treabă, dar nu trebuie să forțez două-trei zile. Cred că eram la lot dacă nu mă accidentam, dar nu vreau să mă mai gândesc că și așa m-am enervat destul. Cu Botoșaniul voi fi apt“, a declarat Bogdan Vătăjelu, pentru GdS.
Alt jucător cu probleme medicale este Alexandru Mateiu, dar directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoșanu, crede că îl poate avea la dispoziție joia viitoare, cu FC Botoșani. „Mateiu nu a fost apt 100% pentru jocul cu Timișoara. Mă consult de fiecare dată cu medicul echipei și nu mi-a dat acceptul pentru el. Alex are o ușoară întindere de ligament la un genunchi. Cu Botoșaniul sunt șanse mari să-l avem la dispoziție, pentru că mai sunt atâtea zile până la meci. El a făcut și un program de recuperare, în afară de antrenament, și cred că va fi apt 100% la ora jocului cu Botoșaniul. Nu mai avem nici un rănit în afară de Mateiu și Vătăjelu și asta e foarte bine“, a subliniat Mogoșanu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS