Acasă Sport Tenis / Fratele lui Novak Djokovic, prins în mijlocul atentatelor teroriste de...

Tenis / Fratele lui Novak Djokovic, prins în mijlocul atentatelor teroriste de la Bruxelles

-

Djordje Djokovic, fratele celui mai bun tenismen al momentului, Novak Djokovic, s-a aflat, la rândul său, în mijlocul atentatelor de pe aeroportul „Zaventem” din Bruxelles, care s-au soldat cu 34 de morţi şi 150 de oameni răniţi, informează Mediafax. Djordje, şi el jucător profesionist de tenis, a povestit calvarul pe care l-a trăit după consumarea atacurilor sângeroase. Sârbul în vârstă de 20 de ani se afla la bordul unui avion care trebuia să aterizeze pe aeroportul respectiv, însă aeronava a fost redirecţionată imediat după explozii.

Djokovic a ajuns pe un alt aeroport din Bruxelles, relatând întâmplările printr-o serie de postări pe Twitter. „Zburam liniştiţi către Bruxelles, când am fost redirecţionaţi din cauza exploziilor. Am aterizat pe un alt aeroport”, a anunţat numărul 1.524 ATP pe respectiva reţea de socializare, continuând să-şi ţină la curent urmăritorii cu mesaje precum „Sunt multe avioane aterizate aici şi toată lumea aşteaptă înăuntru mai multe informaţii”, „Presa din Belgia anunţă explozii şi la metrou. Toate staţiile sunt închise” sau „Tot oraşul este paralizat, iar întreg traficul e blocat”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.