0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal / Antrenamentul echipei Belgiei, anulat după exploziile de la Bruxelles

Fotbal / Antrenamentul echipei Belgiei, anulat după exploziile de la Bruxelles

-

GdS Sport

Naționala Belgiei, lider în clasamentul FIFA, și-a anulat antrenamentul prevăzut pentru astăzi, din cauza exploziilor aeroportul și metroul din Bruxelles, informează Agerpres, care citează DPA.
„Gândurile noastre sunt alături de victime. Fotbalul este irelevant azi. Antrenament anulat”, a anunțat Federația belgiană de fotbal (KBVB) pe Twitter.
Belgia are programat un meci amical cu Portugalia, pe 29 martie, pe „Stade Roi Baudoui” din Bruxelles, unde trebuia să se desfășoare și antrenamentul de astăzi.
Se presupune că exploziile de la Bruxelles au origine teroristă, iar Belgia a ridicat nivelul de alertă teroristă la patru, ceea ce presupune o amenințare „serioasă și iminentă”, precizează DPA.
În luna noiembrie a anului trecut, un meci amical între echipele Belgiei și Spaniei, a fost anulat după atacul terorist de la Paris.
Cel puțin 21 de persoane au murit în exploziile care s-au produs astăzi, la Bruxelles, pe aeroportul Zaventem și în cel puțin o stație de metrou din cartierul european, potrivit unui bilanț provizoriu anunțat de pompieri, relatează AFP.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.