16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Antrenamentul echipei Belgiei, anulat după exploziile de la Bruxelles

Fotbal / Antrenamentul echipei Belgiei, anulat după exploziile de la Bruxelles

GdS Sport

Naționala Belgiei, lider în clasamentul FIFA, și-a anulat antrenamentul prevăzut pentru astăzi, din cauza exploziilor aeroportul și metroul din Bruxelles, informează Agerpres, care citează DPA.
„Gândurile noastre sunt alături de victime. Fotbalul este irelevant azi. Antrenament anulat”, a anunțat Federația belgiană de fotbal (KBVB) pe Twitter.
Belgia are programat un meci amical cu Portugalia, pe 29 martie, pe „Stade Roi Baudoui” din Bruxelles, unde trebuia să se desfășoare și antrenamentul de astăzi.
Se presupune că exploziile de la Bruxelles au origine teroristă, iar Belgia a ridicat nivelul de alertă teroristă la patru, ceea ce presupune o amenințare „serioasă și iminentă”, precizează DPA.
În luna noiembrie a anului trecut, un meci amical între echipele Belgiei și Spaniei, a fost anulat după atacul terorist de la Paris.
Cel puțin 21 de persoane au murit în exploziile care s-au produs astăzi, la Bruxelles, pe aeroportul Zaventem și în cel puțin o stație de metrou din cartierul european, potrivit unui bilanț provizoriu anunțat de pompieri, relatează AFP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS