6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportȘoavă a debutat cu victorie la Podari

Șoavă a debutat cu victorie la Podari

Podărenii au bifat primul succes în deplasare din 2016 (Foto: fcpodari.ro)
Podărenii au bifat primul succes în deplasare din 2016 (Foto: fcpodari.ro)

ACS Podari a confirmat statutul de favorită în partida disputată sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Aninoasa, impunându-se cu scorul de 4-1. Acesta a fost primul meci susținut de gruparea doljeană sub comanda lui Florin Șoavă, care l-a înlocuit săptămâna trecută pe Gigi Ciurea.
„Recitalul“ de goluri l-a deschis căpitanul Dorin Preda, care a marcat după o pasă a lui Cioinac (‘15, 0-1). În minutul 41, Cioinac a transformat un penalti obţinut de Raicea, autorul faultului primind și cartonaşul roşu (0-2). După doar trei minute, şi FC Aninoasa a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, Pahonţu stabilind astfel scorul pauzei (‘44, 1-2). La reluare, Adrian Cârstea și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 62 (1-3), iar în minutul 90, Dorin Preda a reuşit dubla.
Antrenorul Florin Șoavă a utilizat următorii jucători: Mecea – Marcu (‘46, Ciocârlă), Cioinac, Vulpe, Geamănu – Raicea, D. Stancu, I. Stancu (‘71, I. Sârmon) – Preda, Cârstea (‘65, Avram), Simion (‘87, Cruşoveanu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS