8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Șoavă a debutat cu victorie la Podari

Șoavă a debutat cu victorie la Podari

-

Podărenii au bifat primul succes în deplasare din 2016 (Foto: fcpodari.ro)
Podărenii au bifat primul succes în deplasare din 2016 (Foto: fcpodari.ro)

ACS Podari a confirmat statutul de favorită în partida disputată sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Aninoasa, impunându-se cu scorul de 4-1. Acesta a fost primul meci susținut de gruparea doljeană sub comanda lui Florin Șoavă, care l-a înlocuit săptămâna trecută pe Gigi Ciurea.
„Recitalul“ de goluri l-a deschis căpitanul Dorin Preda, care a marcat după o pasă a lui Cioinac (‘15, 0-1). În minutul 41, Cioinac a transformat un penalti obţinut de Raicea, autorul faultului primind și cartonaşul roşu (0-2). După doar trei minute, şi FC Aninoasa a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, Pahonţu stabilind astfel scorul pauzei (‘44, 1-2). La reluare, Adrian Cârstea și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 62 (1-3), iar în minutul 90, Dorin Preda a reuşit dubla.
Antrenorul Florin Șoavă a utilizat următorii jucători: Mecea – Marcu (‘46, Ciocârlă), Cioinac, Vulpe, Geamănu – Raicea, D. Stancu, I. Stancu (‘71, I. Sârmon) – Preda, Cârstea (‘65, Avram), Simion (‘87, Cruşoveanu).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.