11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Nimic la Chiajna!

Jucătorii craioveni (în albastru) nu au reușit să-l învingă pe Cristi Bălgrădean, fostul lor coechipier (Foto: csuc.ro)
Jucătorii craioveni (în albastru) nu au reușit să-l învingă pe Cristi Bălgrădean, fostul lor coechipier (Foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova continuă să oscileze în evoluţii şi rezultate, demonstrând că nu are „faţă“ de echipa mare din moment ce nu poate câştiga în superioritate numerică, la Chiajna, în faţa Concordiei, o formaţie care s-a bucurat foarte rar în Liga I. Şi, totuşi, a fost 1-0 pentru ilfoveni, după un şut al lui Giurgiu, deviat de nefericitul Valentin Iliev, iar în Bănie nu au ajuns punctele, ci regretele, pentru că alb-albaştrii au arătat din nou că nu au forţă în atac.

Mogoşanu: Trebuia să plecăm cu punct sau puncte

Directorul tehnic al CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoşanu, a afirmat că echipa sa nu merita să piardă, pentru că a controlat partida.
„Singurul şut pe spaţiul porţii noastre, care de fapt a fost şi deviat, a fost transformat în gol. Am avut o grămadă de oportunităţi de a înscrie, dar nu am reuşit să le fructificăm. Aţi văzut, şi partea a doua s-a desfăşurat în terenul Chiajnei. Rămânem cu tristeţea rezultatului.
Mi-am felicitat jucătorii pentru meci, dar trebuia să plecăm cu punct sau puncte“, a explicat „Mogo“.
Strategul Craiovei a vorbit şi despre incidentul dintre Bogdan Vătăjelu şi Madson, soldat cu excluderea din lot: „Trebuie să respecte nişte reguli. E o decizie grea, foarte grea, pe care am luat-o. Mi-o asum. Eu cred că un jucător de echipa naţională trebuie să fie etalon pentru ceilalţi jucători“.

Iliev: Am primit gol cu puţin ghinion

Căpitanul alb-albaştrilor, Valentin Iliev, a mărturisit că este dezamăgit de rezultat şi de nereuşitele consemnate la Chiajna.
„E normal să fim supăraţi dacă nu am câşigat. Am avut mai multe ocazii decât Chiajna, dar Dumnezeu nu a vrut. A apărat şi Bălgrădean câteva ocazii, e portar bun. Am primit gol cu puţin ghinion, dar asta este. Ne pare rău şi mie, şi colegilor mei. Trebuie să reparăm greşelile pe care
le-am făcut astăzi (luni – n.r.)“.

Bancu l-a remarcat pe „Pufi“

Mijlocaşul formaţiei CS Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a explicat cu greu înfrângerea de la Chiajna, „învinovăţindu-l“ pe Cristi Bălgrădean de faptul că a „închis“ poarta ilfovenilor.
„Am avut ocazii, câteva şuturi ale lui Zlatinski, dar se pare că l-am prins pe «Pufi» într-o zi foarte bună. Ştiam că o să fie greu să-i dăm gol, pentru că este un portar foarte bun, ne pare rău că a plecat, dar asta este. Trebuie să mergem mai departe şi să câştigăm cu Timişoara. Nu vreau să vorbesc despre absenţele lui Mateiu, Vătăjelu şi Madson. Cei care au intrat în locul lor şi-au făcut datoria atât cât au putut şi se pare că toată echipa a fost de vină că am pierdut. Nu am putut să facem mai mult pentru a egala, chiar dacă ei au jucat şi în zece oameni. Ne părea rău. Am vorbit cu Vătăjelu şi îi pare foarte rău ce s-a întâmplat şi cu siguranţă nu se va mai repeta povestea“, a declarat Nicuşor Bancu.

„A fost frumoasă reîntâlnirea cu foştii colegi de la Craiova“

Fostul căpitan al lui CSU, în prezent portarul Chiajnei, Cristi Bălgrădean, s-a arătat bucuros de succesul obţinut în faţa Craiovei şi a afirmat că speră în salvarea de la retrogradare.
„Din fericire pentru mine mi-au priit ambele jocuri cu fostele mele echipe, Dinamo şi Craiova, şi am reuşit să luăm un avantaj mare spre finala Cupei Ligii, iar astăzi (ieri – n.r.) am luat trei puncte foarte importante în campionat. A fost frumoasă reîntâlnirea cu foştii colegi de la Craiova. E normal, am petrecut un an şi jumătate acolo cu ei, am mâncat o pâine împreună, şi sunt nişte băieţi minunaţi. Le urez baftă pe această cale. Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine la orice echipă sunt. Acum s-a întâmplat să apăr bine împotriva Craiovei. Prin această victorie ne-am apropiat şi noi puţin de echipele de lângă şi avem şanse să ne salvăm, pentru că mai sunt 12 jocuri de disputat. Trebuie să rămânem la fel de concentraţi şi să muncim la fel de mult şi cu siguranţă că se vor vedea şi rezultatele“, a comentat Cristi Bălgrădean.

Falub: Am câştigat cu şansă

Antrenorul Concordiei Chiajna, Adrian Falub, a recunoscut că victoria a fost muncită şi norocoasă.
„Ne bucurăm mult că am reuşit să câştigăm după atât de multe etape. Am câştigat cu Dinamo în timpul săptămânii, în semifinala Cupei Ligii, am câştigat şi astăzi (ieri – n.r.) un meci foarte greu. Craiova are o echipă foarte bună, ne-a pus în dificultate, dar noi am reuşit să marcăm. Pe urmă nu am avut prospeţimea necesară să controlăm jocul, Craiova a ştiut să joace mingea, dar ne-am apărat bine. Cred că am câştigat şi cu şansă. Am suferit mult pentru victoria asta“, a spus Falub.
În etapa următoare, CS Universitatea Craiova va evolua pe teren propriu contra echipei ACS Poli Timişoara, meciul fiind programat duminică, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS