17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii și-au fixat noua „victimă“

Alb-albaștrii și-au fixat noua „victimă“

Daniel Mogoşanu şi Cătălin Straton au vorbit despre partida cu Chiajna (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Daniel Mogoşanu şi Cătălin Straton au vorbit despre partida cu Chiajna (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a arătat o ascensiune în evoluție în disputa FC Voluntari, iar victoria le-a redat încrederea alb-albaștrilor. Directorul tehnic al grupării din Bănie, Daniel Mogoșanu, a afirmat vineri, într-o conferință de presă, că este foarte important ca elevii săi și ai antrenorului Victor Naicu să aibă continuitate în rezultate, menționând că obiectivul pentru jocul de la Chiajna, contra Concordiei, programat luni, de la ora 18.00, este obținerea celor trei puncte. „Moghi“ nu s-a „speriat“ de victoria obținută de Chiajna în Cupa Ligii în fața lui Dinamo și spune că întreaga echipă trebuie să rămână concentrată asupra planului de „luptă“.
„Nu m-a speriat Chiajna în meciul cu Dinamo. Știu că înaintea acestui joc a fost un meci cu Timișoara, în care ei deja au schimbat sistemul de joc și probabil că ăsta a fost lucrul cu care a reușit să o surprindă pe Dinamo. E o victorie importantă pentru ei, de moral, iar acest lucru ne obligă să fim mult mai atenți și să pregătim mult mai bine partida. Sistemul de joc al Chiajnei ne poate avantaja prin spațiile lăsate, dar totul depinde de noi. Încercăm să continuăm pe linia pe care am început. Trebuie să ne păstrăm echilibrul și să ne prezentăm la partida de la Chiajna foarte bine pregătiți, să punem la punct toate lucrurile legate de organizarea jocului. Cred că jocul va fi foarte încrâncenat, dar putem câștiga. Problemele de lot nu mai sunt mari. Iliev a revenit cu antrenamente normale în această săptămână, iar Băluță și-a ispășit suspendarea la jocul cu Voluntari. Singurul jucător care încă prezintă ceva probleme și nu s-a antrenat normal cu grupul este Mateiu“, a spus Mogoșanu.

Straton: Următoarea mea țintă este încă un contract la Craiova

Optimist s-a arătat și portarul Cătălin Straton, care, deși este născut în București, și-a declarat dragostea față de culorile alb-albastre ale Craiovei, punctând că își dorește să evolueze cât mai mult timp la CS Universitatea.
„Mă bucur foarte mult că echipa din Chiajna a învins-o pe Dinamo, pentru că Dinamo este și va rămâne întotdeauna rivala noastră. Acum totul depinde de noi și trebuie să facem un joc cât mai bun. A trecut doar o etapă și trebuie să fim echilibrați și să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că meciul cu Voluntari a fost facil pentru noi. Presiune nu are de ce să fie pe atacanți, pentru că sunt jucători maturi, de aceea joacă în Liga I la Universitatea Craiova. Sunt convins că fiecare jucător din atac va marca pe parcursul acestui minicampionat“, a spus Straton.
Portarul de 26 de ani susține că este „imun“ la critici, pentru că el știe că intră de fiecare dată în poartă cu gândul de a apăra cât mai bine: „Pe mine nu mă interesează părerea anumitor oameni. Tot ce știu este că intru în poartă să-mi fac treaba cât mai bine. Întotdeauna se vor găsi cârcotași să mă critice și lume care să mă felicite. De mic copil, de când m-am apucat de fotbal, am crezut că pot ajunge să apăr poarta unor echipe mari și mă bucur că am ajuns la Universitatea Craiova. Sper să rămân cât mai mult timp aici și sper
să-mi fac treaba cât mai bine. La sfârșit, când se va trage linie, sper să fim acolo sus și mă refer doar la locul șapte, pentru că este principalul obiectiv tangibil în acest moment. Următoarea mea țintă este încă un contract la Craiova și să continuu cât mai mult aici. Mâine dacă vor veni cei din conducere să semnez pe zece ani, pe zece ani voi semna cu Universitatea Craiova“, a punctat Cătălin Straton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS