11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu: Ivan își dorea mult să marcheze

Naicu: Ivan își dorea mult să marcheze

Victor Naicu îşi doreşte ca Andrei Ivan să facă tumbe la fiecare joc, dacă se poate (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Victor Naicu îşi doreşte ca Andrei Ivan să facă tumbe la fiecare joc, dacă se poate (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul principal al CS Universitatea Craiova, Victor Naicu, este foarte bucuros pentru victoria obținută în fața Voluntariului și crede că alb-albaștrii pot menține „cadența“ și încheia play-out-ul pe locul șapte. „Ne bucurăm că am început play-out-ul cu dreptul. Știam că ne așteaptă un meci greu, cu o echipă cu un moral foarte bun, care vine să scoată maximum din acest meci. Era și o revanșă de luat împotriva lor, pentru că
ne-au învins aici și așa se explică și prezența noastră în play-out. În același timp, consider că și până să fie eliminați cei doi jucători am controlat jocul, ne-am creat ocazii multe și chiar am înscris când eram în egalitate numerică. Această victorie ne dă moral pentru ceea ce urmează. Ne bucurăm pentru evoluția jucătorilor noștri. Am avut entuziasm și, în același timp, ne-am atras și publicul de partea noastră. Dacă vom continua pe aceeași linie și cu aceeași seriozitate consider că nu vom avea nici un fel de griji până la sfârșit“, a spus Naicu.

Petre și Ciocoteală, apreciați

Tehnicianul grupării din Bănie s-a arătat mulțumit de modul în care au răspuns cei doi tineri debutanți în Liga I contra Voluntariului, Robert Petre și Cosmin Ciocoteală, și este sigur că vor urma și alții să bifeze minute pe prima scenă, dacă rezultatele vor permite. „Ne bucurăm pentru Petre și Ciocoteală că au debutat în Liga I. Sunt din propria pepinieră. Cât despre evoluția lor, pot spune că suntem satisfăcuți, deși au avut și trac. Mă bucur pentru ei și le doresc cât mai multe meciuri în prima ligă. Dacă rezultatele vor fi de partea noastră și de acum înainte, probabil că vor mai debuta și alți jucători, pentru că este unul dintre obiectivele noastre să promovăm tineri“, a menționat Naicu.

„Andrei a traversat o perioadă mai delicată“

Întrebat despre reușitele lui Andrei Ivan, Victor Naicu a afirmat că tânărul atacant s-a descătușat prin cele două reușite și speră să continue să facă „tumbe“. „Andrei a traversat o perioadă mai delicată, cu puține reușite, dar acum a izbutit să înscrie de două ori. Își dorea mult să marcheze. Ne bucurăm pentru el și să sperăm că o să înscrie de multe ori, pentru a-și păstra locul în lotul lărgit al echipei naționale. În același timp ne dorim ca și Mateiu, și Vătăjelu să fie convocați de domnul Iordănescu în lotul lărgit. Bogdan a purtat banderola de căpitan acum și a jucat foarte bine, dar rezultatul este al întregii echipe și rămâne de văzut ce va fi în continuare. Nu cred că este un lucru atât de important cine poartă banderola, atâta timp cât echipa câștigă și joacă un fotbal plăcut“, a explicat tehnicianul.

„Tunurile“, spre Chiajna

După partida cu FC Voluntari, alb-albaștrii au primit o zi liberă. Trupa lui Daniel Mogoșanu și Victor Naicu s-a reunit ieri și a efectuat primul antrenament al săptămânii de la ora 15.30, pe stadionul din Ișalnița. Astăzi, vineri și sâmbătă, ședințele de pregătire sunt programate după-amiaza, de la ora 16.00, iar joi este singura zi a săptămânii cu două lecții, de la 10.30 și 16.00. Ultimul antrenament dinaintea partidei oficiale cu Concordia Chiajna se va desfășura duminică, de la ora 11.00. Disputa din Ilfov, contra Concordiei Chiajna, se va disputa luni, de la ora 18.00, și va conta pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii I. De menționat că la acest meci, staff-ul tehnic al grupării oltene va avea la dispoziție întreg lotul de jucători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS