14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ emite pe placul lui Ungureanu

„Satelitul“ emite pe placul lui Ungureanu

_DSC0068

Nicolae Ungureanu (foto), fostul component al Craiovei Maxima, în prezent scouter la CS Universitatea Craiova, se arată mulțumit de modul în care se prezintă echipa a doua a clubului alb-albastru, considerând că trupa lui Bogdan Vrăjitoarea și Tibi Lung va bifa multe rezultate pozitive în returul Ligii a III-a, seria 4.
„Începe returul și băieții se prezintă bine, cu perspective frumoase. Echipa arată altfel după aducerea lui Edi Dina, Olivian Surugiu și George Neacșu, jucători tineri, dar cu experiență, cum este și cazul lui Ionuț Florea, cooptat puțin mai devreme. Un plus i-au adus și cei șase tineri care s-au pregătit în iarnă cu prima formație a clubului, sunt puși la punct fizic și au un moral bun. Avem o echipă bună și au răspuns bine la cerințele lui Bogdan Vrăjitoarea, deci ar trebui să ne așteptăm la evoluții frumoase și rezultate bune“, a spus „Roșu“, pentru GdS.
Primul joc al alb-albaștrilor din retur are loc astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, cu CSM Lugoj.
„O să avem o un joc dificil, dar sunt convins că vom juca un fotbal bun și cred că ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv. Oricum, returul va fi mai ușor decât prima parte, pentru că în tur a fost impactul saltului de la județ, plus că echipa a fost foarte tânără. În Liga a III-a joacă mulți fotbaliști cu experiență la majoritatea echipelor și s-a cunoscut asta, cu toate că spre final evoluțiile copiilor noștri au fost bune. Sper ca în retur jucătorii să aibă un randament foarte bun, având în vedere că acum băieții au avut la dispoziție și acest teren sintetic de lângă aeroport. Rostul nostru este să creștem câțiva jucători pentru lotul mare și eu cred că stăm bine în privința obiectivului“, a completat Nae Ungureanu.
În partidele de verificare din această iarnă, CSU II Craiova a susținut șapte partide de verificare, înregistrând trei victorii, 2-1 cu Gilortul Târgu Cărbuneşti, 5-1 cu Viitorul Cârcea și 1-0 cu Tractorul Cetate, trei remize, 2-2 cu Recolta Ostroveni, 2-2 cu Dunărea Calafat și 2-2 Sporting Roșiori, şi o înfrângere, 0-4 cu ACS Podari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS