8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Jucătorii echipei CSU Craiova au dăruit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor

Fotbal / Jucătorii echipei CSU Craiova au dăruit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor

Simon Măzărache, Bogdan Vătăjelu și ceilalți jucători ai grupării alb-albastre au fost atenți cu damele din Bănie (foto: csuc.ro)
Simon Măzărache, Bogdan Vătăjelu și ceilalți jucători ai grupării alb-albastre au fost atenți cu damele din Bănie (foto: csuc.ro)

Imediat după antrenamentul din această dimineață o delegație a CS Universitatea Craiova, compusă din Cătălin Straton, Andrei Vlad, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Simon Măzărache, Robert Petre și câțiva juniori ai clubului, plus antrenorul Victor Naicu, au dăruit mărțișoare alb-albastre doamnelor și domnișoarelor în centrul Băniei.
„Mă bucur că am luat parte la acest eveniment. Le doresc doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și numai bine. Duminică, le chemăm la meci pentru că dorim să le oferim cadou și cele trei puncte. Sperăm să vină în număr cât mai mare pe stadion, având în vedere că este și intrarea liberă pentru doamne și domnișoare. Era normal ca mărțișoarele să fie alb-albastre pentru că sunt culorile iubite în acest oraș. În Craiova nu există roșu, numai alb-albastru“, a spus Alexandru Mateiu.
„Și anul trecut am împărțit mărțișoare alb-albastre, este o bucurie pentru noi să interacționăm cu suporterii craioveni. Am dorit să facem un gest frumos pentru toate doamnele și domnișoarele din Craiova, le așteptăm să vină la meciuri“, a spus Bogdan Vătăjelu.
„Ne-am dori să vină cât mai multe doamne și domnișoare la meciuri, ne-ar ajuta prezența lor în tribune. E prima dată când ofer un mărțișor alb-albastru, sunt mândru că pot face acest lucru și pot reprezenta această echipă“, a adăugat Simon Măzărache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS