17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / FC Viitorul – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-3, în Liga I

Fotbal / FC Viitorul – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-3, în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu s-a impus categoric, scor 3-1, în partida disputată în această seară, la Ovidiu – Constanţa, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a 26-a, ultima din campionatul regulat al Ligii I.

Gorjenii au deschis scorul prin Ioan Hora, care a şutat cu exteriorul, de la şapte metri lateral stânga, la colţul lung, după o pasă a lui Nicoară (’48, 0-1). Elevii lui Edi Iordănescu şi-au majorat avantajul în minutul 75, când Ropotan a profitat de o greşeală a lui Nedelcu, a pătruns în careu şi a şutat imparabil de la 14 metri (0-2). Viitorul a replicat imediat prin Florin Tănase, care a reluat cu capul o centrare venită dintr-un corner executat de pe stânga (’77, 1-2). Cei care au închis tabela au fost oltenii, Mrzljak a profitat de o eroare a lui Pecanha şi a marcat cu poarta goală de la 12 metri (’84, 1-3)

FC Viitorul: Pecanha – Nicoliţă, Goulon, Boli, Ganea – Pablo, Nedelcu, Filip (’68, Benzar) – Tănase, I. Hagi (’68, Cernat), Chiţu (’80, Rusu). Antrenor: Gică Hagi.

Pandurii: Stanca – Fernandes, Săpunaru, Vasiljevic, Grecu – Mrzljak, Ropotan – Nicoară (’57, Ciucur), Nistor, Răduţ (’73, Acsinte) – Hora (’85, Wellington). Antrenor: Edi Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Ganea ’9, Nicoliţă ’59, Tănase ’70 / Nicoară ’36, Grecu ’64, Vasiljevic ’87.

Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru – Valentin Avram, George Cosmin Neacşu; Andrei Antonie.

Observatori: George Ionescu, Viorel Anghelinei.

În urma acestui rezultat, Pandurii Târgu Jiu a încheiat campionatul pe podium, pe locul trei, cu 47 de puncte. Gruparea gorjeană va juca în play-off, având o „avere” de 24 de puncte, la fel ca Dinamo (locul doi), şi cu două mai puţine decât liderul Astra Giurgiu (26).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS