22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Larisa Florian, cea mai bine clasată româncă la Varșovia

Judo / Larisa Florian, cea mai bine clasată româncă la Varșovia

Sportiva română Larisa Florian, locul 7 la categoria 52 kg, în cadrul concursului feminin de judo de la Varșovia, etapă contând pentru circuitul european EJOpen Tour, a rămas cu cea mai bună clasare a delegației române și după disputarea întrecerilor de duminică, informează Agerpres. În ultima zi a competiției, la cat. 70 kg, Renata Bucătari a învins-o în primul meci pe poloneza Barbara Bailas, dar a pierdut apoi la uzbeka Gulnoza Matniazova. Cealaltă reprezentantă a noastră la 70 kg, Lorena Podelenczki, a fost învinsă din primul meci de rusoaica Valentina Malțeva.

Sâmbătă, Larisa Florian a învins-o pe unguroaica Katinka Szabo, dar apoi a pierdut la ucraineanca Oleksandra Starkova. În recalificări, Florian a fost învinsă de mongola Bundmaa Munkhbaatar prin ippon și a ieșit din lupta pentru medalia de bronz, clasându-se pe locul 7.
La categoria 48 kg, Violeta Dumitru a fost învinsă în primul ei meci de franceza Cheyene Mounier prin ippon.
Tot la 52 kg, Roxana Ioancă a pierdut primul meci în fața polonezei Agata Perenc prin ippon, în timp ce Oana Nicolaescu a câștigat prima luptă cu kazaha Aigunim Tuitekova, dar a fost învinsă apoi de poloneza Karolina Pienkowska.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS