11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și ACS Podari găsesc cu greu golul

CSO Filiași și ACS Podari găsesc cu greu golul

Marius Duriţă (în albastru) a reuşit să marcheze pentru Filiaşi, după o serie de ratări incredibile ale podărenilor (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Marius Duriţă (în albastru) a reuşit să marcheze pentru Filiaşi, după o serie de ratări incredibile ale podărenilor (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formațiile doljene CSO Filiași și ACS Podari s-au întâlnit vineri, pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, într-un joc amical, ultimul de dinaintea reluării campionatului la Liga a III-a. Câștig de cauză au avut „gazdele“, cu 1-0, golul care a făcut diferența fiind reușit de Marius Duriță, care a profitat de o pasă greșită a lui Vulpe și a marcat cu ajutorul barei din stânga porții lui Ciocârlan (‘80).

Duriță a speculat greșeala defensivei podărene
Duriță a speculat greșeala defensivei podărene

Per ansamblu a fost un meci disputat, în care CSO Filiași a arătat mult pragmatism și dorință, dar fără prea multe variante în privința ofensivei, în timp ce ACS Podari a construit mai mult, dar Claudiu Bălan și ceilalți colegi însărcinați să marcheze au ratat din poziții excelente. Oaspeții și-au trecut în cont și o bară, în minutul 25 Raicea nimerind transversala cu un șut din marginea careului de 16 metri.
CSO Filiași: Lascu – Orban, Istudor, Lupu, Mainerici – Obeanu, N. Popescu – Petcu, Stoichițoiu, V. Georgescu – Pârvuică. Pe parcurs au mai intrat: Duriță, Tănase și Mitru.
ACS Podari: Mecea – Marcu, Vulpe, Cioinac, Ciocârlă – Avram, Sârmon – Raicea, Simion, I. Stancu – Cl. Bălan. Au mai intrat: Ciocârlan – An. Georgescu, Crușoveanu, Geamănu, Dragomir, I. Stancu.
Au arbitrat: Viorel Flueran – Pompiliu Barbu, Cristi Ilinca.

Antrenorii „plâng“ după atacanți

La finalul jocului, antrenorul lui ACS Podari, Gigi Ciurea, a considerat nedreaptă înfrângerea și a recunoscut că echipa sa suferă în atac.

Gigi Ciurea și-ar dori ca atacanții săi să fie mai eficienți
Gigi Ciurea și-ar dori ca atacanții săi să fie mai eficienți

„Am dominat jocul de la un capăt la altul, iar adversarul a avut o singură ocazie de poartă și a înscris pe greșeala noastră. A fost o pasă dată în centru, în careul de 16 metri, mingea a ajuns la adversar și am primit gol. E supărător că nu înscriem. Am avut ocazii de la doi metri și dăm șapte metri peste… Sperăm ca jucătorii să înțeleagă că trebuie să se sacrifice pe teren ca să câștigăm. Lotul este bunicel, lipsește puțin omogenitatea și probabil că de asta rezultatele nu au fost cele mai bune. Suntem în ultima săptămână și sperăm să abordăm meciul din deplasare, cu Sporting Roșiori, mult mai serios și să nu pierdem“, a declarat Gigi Ciurea, pentru GdS.

La rândul său, tehnicianul lui CSO Filiași, Ionel Luță, s-a bucurat pentru victorie, dar a mărturisit că ofensiva nu este la nivelul dorit.

Ionel Luță este mulțumit de randamentul echipei sale
Ionel Luță este mulțumit de randamentul echipei sale

„Am muncit și am meritat să câștigăm. Am făcut un joc bun, care ne dă speranțe pentru meciurile care urmează. Mai este de muncă, dar suntem o echipă disciplinată, și cu multă răbdare și înțelepciune putem să câștigăm și următoarele jocuri. Problema noastră este atacul, nu avem jucătorii pe care ni i-am dorit și tot ceea ce realizăm este printr-un grup de mijlocași, care deocamdată se descurcă destul de bine și cred că pe viitor vom avea mai multe reușite“, a spus Ionel Luță, pentru GdS.
Acesta a explicat de ce nu l-a folosit pe japonezul venit în probe: „Pe Toshi nu l-am băgat, pentru că efortul a fost mare și el nu s-a adaptat încă la ce vrem noi să jucăm. O să-i vină și lui rândul și sper să fie de ajutor pentru echipa noastră“.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0022

_DSC0023

_DSC0024

_DSC0025

_DSC0027

_DSC0028

_DSC0030

_DSC0031

_DSC0033

_DSC0034

_DSC0035

_DSC0036

_DSC0037

_DSC0039

_DSC0040

_DSC0041

_DSC0042

_DSC0043

_DSC0056

_DSC0058

_DSC0059

_DSC0060

_DSC0062

_DSC0066

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS