18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBogdan Vrăjitoarea: Am ratat mult, ca de fiecare dată

Bogdan Vrăjitoarea: Am ratat mult, ca de fiecare dată

Bogdan Vrăjitoarea le-a cerut elevilor săi să se concentreze mai mult în momentele de finalizare (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Bogdan Vrăjitoarea le-a cerut elevilor săi să se concentreze mai mult în momentele de finalizare (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea II Craiova s-a impus sâmbătă, scor 1-0, în partida de verificare susţinută în compania formaţiei Tractorul Cetate, pe terenul sintetic al noii baze sportive de lângă Aeroport. Unicul gol al meciului a fost marcat de Robert Căle, din penalti (’73). Lovitura liberă, dictată de arbitrul divizionar A George Găman, a fost obţinută de Lucian Scarlat.

Antrenorul „satelitului” CSU, Bogdan Vrăjitoarea, a început meciul cu următorul unsprezece: Vlad – Ghincea, Dina, Drăghici, Luică – Hodea, Florea, Armăşelu – Surugiu, Neacşu, Iuga. Pe parcurs i-a mai introdus pe Dică, Staicu, Vlădoiu, Cojocaru, C. Andrei, Căle, Scarlat, Geanimu şi Manea.

„A fost un meci bun, pentru că Tractorul are o echipă bună, cu jucători cu experienţă, care au evoluat în eşaloanele superioare, cum e cazul lui Eugen Rioşanu sau Dorel Stoica. Nu este degeaba liderul Ligii a IV-a… Am ratat mult, ca de fiecare dată, dar a fost un test util. Se poate să jucăm şi mai bine. Mă bucur că nu am primit gol, pentru că ne apropiem de campionat şi asta înseamnă că s-au creat nişte legături între băieţi”, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

Acesta a fost cel de-al şaselea joc de verificare din 2016 pentru CSU II Craiova. În disputele anterioare alb-albaştrii au înregistrat două victorii, 2-1 cu Gilortul Târgu Cărbuneşti şi 5-1 cu Viitorul Cârcea, două remize, 2-2 cu Recolta Ostroveni şi 2-2 cu Dunărea Calafat, şi o înfrângere, 0-4 cu ACS Podari.

Următorul şi totodată ultimul amical pe care-l vor susţine elevii lui Bogdan Vrăjitoarea şi Tibi Lung va avea loc miercuri, de la ora 13.00, tot pe „Aripile”, contra formaţiei Sporting Roşiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS