11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportACS Podari, învingătoare

ACS Podari, învingătoare

Divizionara C ACS Podari a bifat ieri o victorie frumoasă în cel de-al doilea meci al stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Serbia. După remiza „albă“ cu Hajduk Veljiko Negotin de sâmbătă, elevii lui Gigi Ciurea s-au impus cu 3-0 în fața formației Djerdap Kladovo, care evoluează în eșalonul patru. Golurile doljenilor au fost marcate de Ionuț Cioinac (‘14, ‘80) și Claudiu Bălan (‘72).
Antrenorul lui ACS Podari, Gigi Ciurea, a început meciul cu următorul unsprezece: Mecea – Marcu, Vulpe, Cioinac, Geamănu – Sârmon, Avram – Raicea, Cârstea, Simion – Bălan. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Țuțu – Ionuț Stancu, Dănuț Stancu, Ciocârlă, Dragomir, Crușoveanu și Georgescu.
Doljenii vor încheia mâine cantonamentul de la Kladovo. În prima parte a pregătirilor din 2016, ACS Podari a mai susținut trei meciuri amicale, înregistrând două victorii, 4-1 cu juniorii A de la Academia „Gică Popescu“ și 4-0 cu CS Universitatea II Craiova, și o înfrângere, 0-4 cu Minerul Motru. Până la reluarea campionatului Ligii a III-a (5 martie), ACS Podari va mai susține jocuri de verificare cu Pandurii II Târgu Jiu (marți, de la ora 14.00, la Rovinari) și CSO Filiași, pe 26 februarie, la „Aripile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS