13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUT Dăbuleni a câștigat Memorialul „Dorel Coteț“

UT Dăbuleni a câștigat Memorialul „Dorel Coteț“

UT Dăbuleni a păstrat trofeul acasă
UT Dăbuleni a păstrat trofeul acasă

Formația Unirea Tricolor Dăbuleni și-a adjudecat trofeul primei ediții a Memorialului „Dorel Coteț“. Competiția s-a desfășurat sâmbătă, în sala de sport din Dăbuleni, iar la start s-au mai aflat echipele Victoria Călărași, Danubius Bechet, Recolta Ostroveni, Viitorul Sadova și Unirea Amărăștii de Jos.
Iată rezultatele înregistrate: Dăbuleni – Călărași 6-1, Bechet – Sadova 5-3, Amărăștii de Jos – Călărași 6-1, Ostroveni – Sadova 11-2, Dăbuleni – Amărăștii de Jos 8-3, Bechet – Ostroveni 3-6. În finala mică, Danubius Bechet s-a impus cu 4-3 în fața Unirii Amărăștii de Jos, iar finala mare a fost câștigată de UT Dăbuleni, care a trecut cu 6-2 de Recolta Ostroveni.
Lotul formației câștigă-toare, antrenat de Viorel Rățoi, îi cuprinde pe următorii: Cristian Bulugean, Adrian Iaray – Bogdan Pătruș, Sorin Dinu, Daniel Bănică, Ionuț Pătruș, Marinel Munteanu, Sandu Coancă, Ionuț Burcheci, Ștefan Treanță, Lucian Bucăța, Ionuț Vârlan.
Organizatorii competi-ției au recompensat echipele de pe podium cu diplome și cupe și au premiat și cel mai bun jucător – Daniel Ochea (Recolta Ostroveni) și cel mai bun portar – Cristian Bulugean (UT Dăbuleni).
„A fost un turneu foarte reușit și felicit toate echipele participante pentru prezență și pentru fotbalul prestat. Organizatorii s-au ridicat la nivelul așteptărilor și îi felicit pe această cale“, a declarat președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, pentru GdS.

Daniel Ochea - cel mai bun jucător al Memorialului „Dorel Coteț”
Daniel Ochea – cel mai bun jucător al Memorialului „Dorel Coteț”
Cristian Bulugean - cel mai bun portar la Memorialul „Dorel Coteț”
Cristian Bulugean – cel mai bun portar la Memorialul „Dorel Coteț”
Oficialii AJF Dolj au apreciat nivelul competiție
Oficialii AJF Dolj au apreciat nivelul competiție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS