8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGușatu a urcat la munte cu „elitele“ B

Gușatu a urcat la munte cu „elitele“ B

Foto: csuc.ro
Foto: csuc.ro

Echipa de juniori B a CS Universitatea Craiova, participantă în Liga Elitelor, pregătește cu atenție returul sezonului competițional, în care și-a propus să păstreze prima poziție în clasamentul U17 seria Vest până la final. Antrenorul Mugurel Gușatu și trupa sa au urcat ieri după-amiază la munte, cantonamentul de șapte zile de la Herculane fiind alocat acumulărilor fizice.
„Avem așteptări mari și de aceea mergem să ne pregătim. Toată lumea are așteptări mari de la grupa noastră. Este o responsabilitate destul de mare și sper să terminăm cu bine și campionatul și să facem o figură frumoasă la final, să fim mândri de ceea ce am realizat. Am discutat și problema amicalelor și cred că vom face vreo trei-patru cu formațiile din zonă, dar nu sunt bătute în cuie momentan. Mâine (astăzi – n.r.) o să știm exact, pentru că avem discuții și cu juniorii mari de la Severin, și cu Reșița. Când o să venim de acolo, duminică, o să ieșim cu un joc. S-ar putea cu Gilortul Târgu Cărbunești sau cu Metropolitan Ișalnița“, a declarat Mugurel Gușatu, pentru GdS.
Lotul alb-albastru care a urcat la munte îi cuprinde pe următorii jucători: Mihai Nedeianu – Ștefan Pacionel, Florin Borța, Robert Bogdan, Andrei Băloi, Ștefan Marcov, Răzvan Popescu, Răzvan Gunie, Bogdan Țoiu, Alex Dinu, Lucian Buzan, Narcis Cârlig, Radu Bârzan, Alex Gușatu, Vladimir Screciu, Raul Constantinescu, Rareș Cristea, Ionuț Călărașu, Adi Găbureanu, Dragoș Gheorghescu.
Celelalte grupe de juniori ale clubului din Bănie se vor pregăti pe plan local.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS