16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii pleacă în cantonament la Kladovo

Podărenii pleacă în cantonament la Kladovo

Ciurea şi elevii săi ar putea da din nou de zăpadă la Kladovo (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Ciurea şi elevii săi ar putea da din nou de zăpadă la Kladovo (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația ACS Podari (locul 11 în Liga a III-a, seria 3) trece astăzi la stadiul următor al pregătirii din această iarnă. Trupa lui Gigi Ciurea pleacă la ora 12.00 spre Kladovo, urmând să asude în Serbia, timp de zece zile, având programate în cadrul acestui cantonament și două jocuri de verificare.
„Echipa va pleca la 12.00 spre Serbia și sunt convins că băieții vor avea parte de o pregătire foarte bună acolo, sub comanda lui Gigi Ciurea. Am discutat cu sârbul care s-a ocupat de organizarea turneului și vom susține acolo și două partide amicale, una cu formația locală (Djerdap Kladovo – n.r.), pe 14 sau 15 februarie, cealaltă cu o echipă din apropiere, pe 17 sau 18. Datele corecte le vom afla când ajungem în cantonament“, a declarat președintele doljenilor, Ionuț Becheriu, pentru GdS.
Lotul doljenilor cuprinde 19 jucători: portari: Marian Mecea, Dumitru Tuțu; jucători de câmp: Vlad Marcu, Marius Avram, Robert Vulpe, Giani Marinoiu, Adrian Georgescu, Florin Dragomir, Dănuț Stancu, Ionuț Sârmon, Adrian Cioineac, Dorin Preda, Fabian Crușoveanu, Alexandru Raicea, Alexandru Geamănu, Adrian Cârstea, Claudiu Bălan, Ionuț Stancu și Robert Simion.

Mai vor un mijlocaș și un atacant

Conducătorul lui ACS Podari a menționat că, în perioada următoare, mai pot apărea în teste jucători cu profil ofensiv, antrenorul Gigi Ciurea cerând un mijlocaș de creație și un atacant de „gura porții“. „Vrem să completăm lotul cu încă doi jucători, să începem returul cu 21 de fotbaliști. Am discutat cu antrenorul nostru și am decis să mai aducem un mijlocaș și un vârf puternic, în rest suntem acoperiți, avem dubluri pe posturi. Sper să-i găsim repede“, a punctat Ionuț Becheriu.
În prima parte a pregătirilor din 2016, ACS Podari a susținut trei meciuri amicale, înregistrând două victorii, 4-1 cu juniorii A de la Academia „Gică Popescu“ și 4-0 cu CS Universitatea II Craiova, și o înfrângere, 0-4 cu Minerul Motru. Campionatul Ligii a III-a se reia pe 5 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS