21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Băluță: Vom juca un fotbal ofensiv

Fotbal – Băluță: Vom juca un fotbal ofensiv

Alexandru Băluță (centru) se roagă să aibă multe realizări cu CSU Craiova în partea a doua a campionatului (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alexandru Băluță (centru) se roagă să aibă multe realizări cu CSU Craiova în partea a doua a campionatului (foto: Alexandru Vîrtosu)

Mijlocașul Alexandru Băluță este pregătit pentru reluarea campionatului, fiind de părere că echipa sa, CS Universitatea Craiova, va surprinde pozitiv în ciuda numeroaselor schimbări și asta pentru că s-a muncit serios în cantonamentele din Antalya. „Au fost antrenamente solicitante care vor prinde bine când se va relua campionatul. Personal, mă simt bine pregătit fizic și sunt convins că voi aduce un plus echipei ori de câte ori se va miza pe mine. Am avut evoluții bune în amicalele de aici, din Antalya. Mă bucur că am revenit în primul unsprezece și că se contează pe mine. Îmi doresc ca prin evoluțiile mele să ajut echipa, că vor fi goluri, că vor fi pase de gol, important este să câștigăm, să avem rezultate pozitive” a declarat Alexandru Băluță, pentru csuc.ro. „Victoriile din amicale îți dau încredere în forțele tale, ca echipă. De asta sunt importante. Oricum, am întâlnit adversari buni din Austria și Ungaria, formații de primă ligă care s-au dovedit valoroase. Important este că am pus în aplicare ceea ce am exersat la antrenamente și consider că am arătat un fotbal ofensiv”, a completat fotbalistul craiovean.
Întrebat cum s-au acomodat juniorii promovați în această iarnă, Băluță a spus că aceștia fac sacrificii mari să confirme așteptările: „Sunt băieți valoroși, dar mai au de muncă și trebuie să facă și sacrificii. E bine că odată cu cooptarea în lot a lui Laurențiu Popescu, Robert Petre ori Cosmin Ciocoteală a crescut și numărul oltenilor. Cum Burlacu a debutat deja în Liga I, eu consider că Petre va fi următorul care va face acest pas. Muncește mult și are calitățile necesare”.
În ceea ce privește partea secundă a sezonului, Alexandru Băluță le promite suporterilor că o vor vedea pe CS Universitatea practicând un fotbal ofensiv. „Știu că sunt dezamăgiți că am ratat obiectivul, la fel suntem și noi. Dar trebuie să fim uniți și acum, la greu. Ne dorim să jucăm ofensiv, pentru asta ne-am pregătit. Dar trebuie să găsim un echilibru, astfel încât să rămânem solizi și în defensivă”, a încheiat Alexandru Băluță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS