13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnfrângere cu FC Paksi

Înfrângere cu FC Paksi

CS Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, amicalul disputat ieri seară, în Antalya, în compania echipei FC Paksi, ocupanta locului patru în campionatul Ungariei. Golul care a făcut diferenţa a fost marcat în minutul 43, în urma unei acţiuni finalizate cu şut de la doi metri. De menţionat că CSU a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 88, obţinută de Măzărache, şutul lui Hristo Zlatinski fiind apărat de portar.

Antrenorii grupării din Bănie, Daniel Mogoşanu şi Victor Naicu, au utilizat următorii jucători: Straton (’58, L. Popescu) – Achim (’81, Ciocoteală), Iliev, Acka (’82, Hreniuc), Izvoranu (’62, R. Petre) – Băluţă (’68, Burlacu), Zlatinski, Madson (’60, Dumitraş), Bancu – Nuno Rocha, Hergheligiu (’58, Măzărache).

„A fost un meci de luptă, de angajament. Stricat în mare măsură de arbitraj, care a favorizat jocul dur al ungurilor. Consider că repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate, când am ratat prin Măzărache în situaţie de unu la unu cu portarul, apoi lovitura de la 11 metri. Acestea au fost cele mai mari şanse de gol. Ne bucură faptul că echipa a luptat până în ultimul minut, nu s-a mulţumit cu rezultatul de la pauză. Spiritul acesta de luptă ne dă încredere pentru sezonul ce stă să înceapă. În acest joc, am folosit întreg lotul de jucători, inclusiv cinci juniori din cadrul Centrului, pentru că trebuie să crească şi ei pe lângă jucătorii cu experienţă şi uşor-uşor să devină oameni de bază în echipa noastră“, a declarat după meci antrenorul principal Victor Naicu.

Acesta a fost al cincilea joc de verificare susţinut de CSU în 2016, pe pământ turcesc. În disputele anterioare, alb-albaştrii au învins pe FC Hallescher cu 1-0 şi cu 2-0 pe MTK Budapesta şi au pierdut cu 2-1 în faţa RZ Pellets WAC şi cu 3-1 cu Austria Viena.
Craiova va mai susţine încă două amicale în perioada următoare, cu Slovan Bratislava (3 februarie) şi FC Sioni Bolnisi (4 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS