Acasă Sport Fotbal / Andrei Ivan: Sunt bucuros că am marcat

Fotbal / Andrei Ivan: Sunt bucuros că am marcat

-

Atacantul formaţiei CS Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a afirmat după victoria României cu Torpedo Kutaisi, scor 5-1, în care a marcat şi a dat o pasă de gol, că se bucură de evoluţia sa. „A fost un antrenament bun, am jucat bine. Sunt bucuros că am marcat, am avut şi un assist pentru Enache, contează că am câştigat. Ei au fost o echipă solidă, bună. Ne pregătim foarte bine cu domnul Anghel Iordănescu, este frumos. Sunt bucuros că sunt convocat. Dacă o să muncesc şi o să dau multe goluri în Liga I sper să prind şi EURO”, a spus Andrei Ivan, la Digi Sport.

Întrebat despre transferul la Steaua, Andrei Ivan a subliniat că va rămâne la CS Universitatea Craiova: „Eram la antrenament şi când m-am întors am văzut că sunt la Steaua. Eu nu am ştiut că sunt la Steaua. Sunt jucătorul Universităţii Craiova şi o să joc la CS Universitatea Craiova”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

O elevă de la Liceul Teoretic Traian din Constanța care a făcut public un tabel cu banii strânși pentru „fondul școlii“ spune că a fost agresată verbal de către părinții din Consiliul Școlar al Elevilor.