17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis - Cosac: Raluca Olaru o înlocuiește pe Irina Begu în echipa de Fed Cup

Tenis – Cosac: Raluca Olaru o înlocuiește pe Irina Begu în echipa de Fed Cup

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat, astăzi, că Raluca Olaru o va înlocui pe Irina Begu (accidentată) în echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Cehia, programat la Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale.

„Raluca Olaru o înlocuiește pe Irina în echipa pentru meciul cu Cehia. Raluca este o specialistă în proba de dublu și avem nevoie de ea pentru a face pereche cu Monica Niculescu. Asta pentru că știm că nici Simona, și nici Andreea nu iubesc prea mult proba de dublu. Iar Raluca este în formă, a jucat bine în Australia, la Sydney, unde a pierdut greu în fața Martinei Hingis în semifinale. Așadar, sunt convins că este o alegere bună pentru echipa noastră”, a spus Cosac, pentru Agerpres.
Președintele FRT a menționat că a așteptat un răspuns de la medic în ceea ce privește situația Irinei Begu: „Noi nu am luat nici o poziție până acum deoarece am așteptat un răspuns de la medic. Și acesta a venit. Din păcate, din cauza problemelor de la genunchi nu poate juca. Fata a fost corectă și o apreciez pentru asta. A spus că nu poate fi 100% din punct de vedere medical pentru întâlnirea cu Cehia și nu vrea să îi ia locul altcuiva care este 100% apt”, a menționat George Cosac.
În aceste condiții, echipa României este alcătuită din Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) și Raluca Olaru (49 WTA la dublu). România întâlnește, în 6 și 7 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, echipa Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale la Fed Cup.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS