14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Liviu Antal a semnat cu Pandurii

Fotbal – Liviu Antal a semnat cu Pandurii

Liviu Antal completează atacul pandurilor pentru partea a doua a campionatului
Liviu Antal completează atacul pandurilor pentru partea a doua a campionatului

Oficialii grupării Pandurii Târgu Jiu au anunțat astăzi parafarea împrumutului atacantului Liviu Antal de la Hapoel Tel Aviv. Fotbalistul de 26 de ani va îmbrăca tricoul formației gorjene în următoarele șase luni, având opțiune de prelungire a înțelegerii. Antal se antrenează deja sub comanda antrenorului Edward Iordănescu în cantonamentul din Spania. Jucătorul a mai colaborat cu antrenorul echipei Pandurii în perioada în care a evoluat la FC Vaslui.
Liviu Antal a mai evoluat în țară la Oţelul Galaţi şi FC Vaslui, totalizând 146 de meciuri în prima ligă şi 37 de goluri, în CV-ul acestuia regăsindu-se și echipe din străinătate precum Gençlerbirliği SK, Beitar Jerusalem şi Hapoel Tel Aviv. Antal a evoluat atât pentru echipa naţională de tineret în perioada 2009 – 2010, cât şi pentru selecționata de seniori a României.
Antal a câştigat titlul de golgheter în sezonul 2013-2014, când evolua la FC Vaslui, după ce în anul 2011 și-a trecut în cont titlul şi Supercupa României cu Oţelul Galaţi.
Liviu Antal este al patrulea transfer din această iarnă făcut de Pandurii, după Florin Acsinte, Alexandru Răuță și Adrian Ropotan și va debuta în tricoul oltenilor în amicalul de mâine contra formaţiei ruse Dinamo Moscova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS