16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au remizat cu Sparta Praga

Gorjenii au remizat cu Sparta Praga

Gorjenii (în roşu) au remizat cu cehii de la Sparta Praga
Gorjenii (în roşu) au remizat cu cehii de la Sparta Praga

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată ieri seară, în Spania, în compania echipei Sparta Praga, acesta fiind cel de-al treilea test susţinut de olteni în cadrul cantonamentului de la Cadiz. Gorjenii au deschis scorul în minutul 18, după un penalti transformat de Wellington, iar multipla campioană a Cehiei a restabilit echilibrul prin Zahustel cu un sfert de oră înainte de fluierul final.

Antrenorul Edi Iordănescu a început meciul cu următorul unsprezece: Lazar – Unguruşan, Vasco Fernandes, Acsinte, Piţian – Pleaşcă, Răuţă, Ciucur, Nicoară – Nistor, Wellington. Pe foaia de joc a acestui meci au mai figurat portarii Mingote şi Stanca, precum şi ceilalţi jucători din lot disponibili: Grecu, Trifu, Munteanu, Mrzljak, Şendroiu şi Erdei.
Pandurii Târgu Jiu a mai susţinut două amicale în cantonamentul din Spania, înregistrând înfrângeri în faţa a două formaţii germane din liga secundă, 0-1 cu Karsruher SC şi 1-2 cu TSV 1860 Munchen.
Ultimul meci amical al echipei Pandurii din acest stagiu de pregătire este programat sâmbătă, în compania formaţiei ruse Dinamo Moscova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS