6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii îl vor pe Antal

Pandurii îl vor pe Antal

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu sunt deciși să îmbunătățească atacul în această perioadă de mercato și asta pentru că sunt conștienți de faptul că numai așa pot spera la un loc pe podium sau, de ce nu, la titlul de campioană. Deși îl au sub contract pe Ioan Hora, golgheterul Ligii I din această ediție, președintele Narcis Răducan este la un pas să-l repatrieze pe Liviu Antal, cel mai bun marcator din România în sezonul 2013-2014, pe când evolua la FC Vaslui, și câștigător al titlului şi Supercupei cu Oţelul Galați în 2011. Atacantul de 26 de ani este legitimat la Hapoel Tel Aviv și este tentat să revină în campionatul românesc, sperând să prindă lotul României pentru Euro, mai ales că nu intră în planurile noului antrenor al israelienilor, Eli Gutman, anunţă sports.walla.co.il, citat de Digi Sport.
Liviu Antal ar putea fi împrumutat până în vară la Pandurii, în prezent discutându-se pe seama modului în care va fi acoperit salariul jucătorului.
Liviu Antal a marcat două goluri în 15 partide pentru Hapoel Tel Aviv.
În timp ce Narcis Răducan caută soluții pentru atacul gorjenilor, antrenorul Edi Iordănescu își pregătește elevii pentru un nou test, al treilea din cadrul stagiului de pregătire din Spania, de la Cadiz. Gorjenii vor întâlni astăzi după-amiază, pe Sparta Praga, și încearcă să obțină primul succes din amicale, pentru că pe primele două le-au pierdut, 0-1 cu Karlsruher și 1-2 cu TSV 1860 Munchen. Ultimul amical pe care-l va susține Pandurii pe pământ iberic este programat sâmbătă, oponentă fiind Dinamo Moscova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS