21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep regretă că ratează meciul cu Cehia din Fed Cup

Halep regretă că ratează meciul cu Cehia din Fed Cup

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a anunţat ieri că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, astfel că nu va participa la meciul României cu Cehia din Fed Cup, programat pe 6 şi 7 februarie, la Cluj-Napoca, dar nici la turneele de la Dubai (15-20 februarie) şi Doha (21-27 februarie).
„Cu părere de rău, ţin să anunţ că sunt nevoită să renunţ la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat şi înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamăgită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele şase săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecţie la stomac, nas şi ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic. Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecţiilor existente, din păcate, am înrăutăţit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la un turneu de mare şlem“, a spus jucătoare pe contul ei de Facebook.
Halep se va opera la nas şi spune că va reveni la un turneu numai atunci când va fi recuperată sută la sută.
„La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operaţie pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opţiune pentru a trata definitiv această problemă“.
Constănţeanca a fost eliminată marţi în primul tur al Australian Open, după ce a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 133 WTA, sportivă venită din calificări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS