21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMecea promite să „închidă“ poarta

Mecea promite să „închidă“ poarta

_DSC0088

ACS Podari și-a reluat pregătirile la începutul săptămânii, iar jucătorii săi îndură cu stoicism gerul, nu se plâng, pentru că sunt conștienți că forma câștigată în această iarnă decide, în mare măsură, rezultatele din partea a doua a campionatului din Liga a III-a, seria 3. „Este un nou început, este frig, dar ăsta este fotbalul și trebuie să ne facem meseria. Orice pregătire de iarnă este foarte grea. Nimeni nu o iubește, dar este benefică pentru noi, pentru că tot ce acumulăm acum o să ne ajute pe parcursul campionatului să dăm un randament bun la jocuri“, a explicat Marian Mecea (foto), pentru GdS.
Portarul craiovean s-a arătat optimist în privința derulării returului, chiar dacă lotul lui Gigi Ciurea suferă modificări în această perioadă și asta pentru că are încredere în experimentatul său antrenor și în dorința sa și a colegilor de afirmare.
„Am înțeles că vor veni mulți jucători noi pe parcurs, unii tineri, alții cu experiență, și sperăm să formăm o echipă competitivă. Avem un antrenor bun, experimentat, și trebuie să facem o figură frumoasă. Obiectivul nostru este să obținem cât mai multe puncte și să urcăm în clasament. Nu știu dacă vom dirija lupta pentru promovare, dar noi vom intra de fiecare dată pe teren cu gândul de a obține maximum posibil. Îmi doresc să terminăm în primele șase locuri, pentru că nu este o distanță prea mare, dar să vedem ce va fi, pentru că este o serie grea, cu multe echipe dificile“, a afirmat Mecea, care și-a trasat și el un obiectiv personal: „Mi-am propus să primesc cât mai puține goluri, mai puține decât am încasat în turul campionatului, și să dau multă încredere colegilor mei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS