7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJurj: Mă așteptam să merg în cantonament

Jurj: Mă așteptam să merg în cantonament

Sergiu Jurj vrea să revină în graţiile suporterilor şi a conducerii de la CSU
Sergiu Jurj vrea să revină în graţiile suporterilor şi a conducerii de la CSU

Sergiu Jurj, unul dintre atacanții echipei secunde ai CS Universitatea Craiova, a afirmat că se aștepta să fie și el convocat de Daniel Mogoșanu și Victor Naicu pentru primul stagiu din Antalya, dar speră să-i însoțească pe alb-albaștri în cantonamentul următor. Jurj, jucător certat de suporteri și de conducere, după un comentariu nepotrivit făcut de tatăl său la o fotografie în care apar Reghecampf şi Papp, acesta din urmă marcând în acel weekend în poarta Craiovei, a afirmat că și-a propus să se revanșeze înscriind multe goluri în 2016.
„Nea Mogo o să fie mereu alături noi și sperăm să mergem noi lângă dânsul, la echipa mare. Sper că s-au liniștit apele în ceea ce mă privește și acum, că am revenit la Craiova, sper să se lămurească toate aspectele. Suporterii au tot dreptul să mă conteste, însă nu erau în cunoștință de cauză în ceea ce mă privește. Era o poză veche, am explicat cum au stat lucrurile și o să fie totul în regulă, așa îmi doresc. Sper să marchez cât mai multe goluri la echipa-satelit și asta să mă ajute să urc din nou la prima formație. Sincer mă așteptam să merg și eu acum în cantonament, în Antalya, dar au fost neînțelegerile acelea și… Sper să merg în stagiul doi“, a declarat Sergiu Jurj, pentru GdS.
Atacantul de 17 ani consideră că CSU II Craiova va avea un parcurs mult mai bun în returul campionatului din Liga a III-a: „Am acumulat și noi ceva experiență, pentru că asta a fost principala problemă în tur, și cred că o să fie din ce în ce mai bine. Avem un lot bun și o să terminăm în prima jumătate a clasamentului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS