Acasă Sport Alb-albaștrii, al doilea test

Alb-albaștrii, al doilea test

-

Formația CS Universitatea Craiova susține astăzi, de la ora 15.30, al doilea joc amical din cadrul cantonamentului din Antalya. Trupa lui Daniel Mogoșanu și Victor Naicu va da piept cu gruparea austriacă RZ Pellets WAC, care a încheiat turul din Bundesliga pe locul zece.
„Fiecare meci e important pentru noi. Nu avem foarte multe la dispoziție, iar în aceste jocuri încercăm să înțelegem cât mai bine ceea ce ne transmite antrenorul. Contează și rezultatul, dar cel mai important este să încheiem sănătoși aceste stagii de pregătire. Sunt două-trei trasee pe care le-am lucrat și chiar au ieșit la primul meci amical. Acest fapt ne dă încredere, înțelegem ceea ce ni se cere și reușim să aplicăm în joc ceea ce ne explică antrenorul. Momentan, lucrăm mai mult partea fizică, care este mai importantă în primul cantonament. Este adevărat, fiecare antrenor vine cu idei proprii. Acum trebuie să prindem și ideile tactice. E o perioadă solicitantă pentru noi, în care sunt incluse antrenamentele tactice printre cele fizice. Încercăm să le înțelegem cât mai repede. Avem un lot foarte valoros și cu siguranță vom da totul pentru o clasare cât mai bună“, a explicat Andrei Dumitraș.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbal (f) / Olanda, noua campioană mondială

Naționala de handbal feminin a Olandei a devenit, în premieră, campioană mondială, după ce a învins la ultima fază reprezentativa Spaniei, scor...