11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Angelique Kerber s-a retras din turneul WTA de la Sydney

Tenis: Angelique Kerber s-a retras din turneul WTA de la Sydney

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, numărul 7 mondial, s-a retras din turneul WTA de la Sydney, din cauza unei maladii gastrointestinale, alăturându-se astfel altor două nume importante, Petra Kvitova (Cehia) și Agnieszka Radwanska (Polonia), care declaraseră forfait încă de duminică.

Organizatorii competiției australiene au anunțat retragerea lui Kerber în cursul zilei de marți, pe contul Twitter al turneului de la Sydney.

În vârstă de 27 ani, Angelique Kerber reușise să câștige luni meciul său de debut de la Sydney, impunându-se în trei seturi, 4-6, 6-0, 6-3, în fața ucrainencei Elina Svitolina, după ce săptămâna trecută germanca disputase finala de la Brisbane, pierdută în fața Victoriei Azarenka din Belarus.

Deținătoarea titlului la Sydney, Petra Kvitova, s-a retras la rândul ei din cauza unei probleme stomacale, în timp ce Agnieszka Radwanska, favorita numărul 2, a abandonat din cauza unei accidentări la piciorul stâng.

Principala favorită a turneului de la Sydney este românca Simona Halep, calificată direct în optimile de finală, unde o are ca adversară pe Caroline Garcia din Franța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS