17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Narcis Răducan nu vrea să-l piardă pe Momcilovic

Fotbal – Narcis Răducan nu vrea să-l piardă pe Momcilovic

MOMCILOVIC-5

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a precizat astăzi că există mai multe oferte pentru fundaşul Marko Momcilovic (foto), dar că acesta nu va pleca decât în condiţii foarte avantajoase pentru club.
„Marko Momcilovic este unul dintre pilonii de rezistenţă ai echipei în acest sezon şi ne vom despărţi de el doar în condiţii avantajoase, care să ne ofere nouă libertatea de folosi acei bani pentru a putea face alte mutări. În caz contrar, ne vom baza pe el chiar dacă termină contractul, pentru că vrem să facem performanţă în acest an, să facem oltenii mândrii de echipa lor”, a declarat Narcis Răducan, pentru site-ul oficial al gorjenilor.
Marko Momcilovic a fost şi în acest sezon unul dintre jucătorii de bază din lotul lui Edward Iordănescu, fiind prezent în 22 din cele 23 de meciuri din campionat, el lipsind doar o etapă din cauza cumulului de cartonaşe galbene. În sezonul trecut a fost jucătorul cu cele mai multe minute jucate, fiind la un pas de a fi integralistul Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS