Acasă Sport Ciurea strigă pe 18 ianuarie catalogul

Ciurea strigă pe 18 ianuarie catalogul

-

Ciurea speră să alinieze un lot competitiv în retur (foto: fcpodari.ro)
Ciurea speră să alinieze un lot competitiv în retur (foto: fcpodari.ro)

Jucătorii formației CS Podari vor încheia vacanța pe 18 ianuarie, zi în care antrenorul Gigi Ciurea va comanda primul antrenament din 2016. Tehnicianul divizionarei C a afirmat că pregătirea de iarnă se va desfășura în primă fază pe plan local, iar la începutul lunii viitoare se va pleca într-un stagiu centralizat, în discuție fiind Serbia, la Kladovo, unde se merge de câțiva ani.
„Reluarea pregătirilor va avea loc pe 18 ianuarie, vizita medicală am programat-o la începutul lunii februarie, iar cantonamentul va avea loc imediat după. Probabil că vom merge tot la Kladovo, ca și până acum. În privința lotului e prea devreme să vorbim. O să susținem câteva jocuri școală înaintea plecării în cantonament, perioadă în care o să testăm mai mulți jucători care vor veni în probe. Au plecat deja de la echipă în special jucătorii care au evoluat mai puțin, cum ar fi Nedelcovici, Nuță și Cimpoieru, plus Andrei Dina şi Ionuţ Şerban, care am înțeles că au mai multe oferte. O să vedem ce se întâmplă cu Surugiu şi Neacșu, care iarăși au oferte. Vrem să aducem jucători și să creăm o concurență bună pe posturi, dar să vedem ce putem face. Ne-am gândit să mizăm pe un lot de 21 de jucători în partea a doua a campionatului“, a declarat antrenorul Gigi Ciurea, pentru GdS.
CS Podari ocupă locul zece în Liga a III-a, seria 3, având 15 puncte contabilizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...