10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTomozei ar vrea în Liga I

Tomozei ar vrea în Liga I

Fundașul Marius Tomozei își dorește să facă saltul la Liga I încă din această iarnă, excluzând însă plecarea de la CSM Vâlcea la altă formație din eșalonul secund. Fotbalistul de 25 de ani a punctat că se simte excelent în Zăvoi și că este foarte mulțumit de faptul că este cu plata la zi.
„M-am înţeles cu şefii clubului. Vreau să plec doar la Liga I. Dacă nu-mi găsesc o echipă din prima divizie rămân la Vâlcea. Nu vreau să merg tot în eşalonul secund. Aici suntem în fruntea clasamentului. Dar, dacă se concretizează ceva la Liga I, este clar că vreau să plec. Am 25 de ani, trebuie să fac pasul spre primul eşalon. Am ceva discuţii, rămâne de văzut dacă se vor concretiza“, a declarat Tomozei, pentru liga2.ro. „La Vâlcea suntem cu banii la zi. Chiar dacă sunt puţini, ni s-a dat ce s-a promis. Am vorbit şi noi, jucătorii, între noi, nu se ştie când mai avem şansa asta, să fim lideri. La anul va fi doar o singură serie şi va fi mult mai greu. Avem un grup bun, un antrenor foarte bun, nu cred că am avut vreun jucător decisiv. Echipa a fost importantă. Dar, mai întâi, să prindem play-off-ul, avem meciuri grele acasă şi în deplasare şi doar patru puncte avans faţă de locul șapte. Cred că, după plecarea lui Marius Staicu, ne mai trebuie doi fotbaliști buni, dintre care, clar, un atacant. Nu ar fi benefic să vină mulţi jucători“, a completat Marius Tomozei.
În acest sezon, fundaşul Marius Tomozei, originar din Bucureşti, a evoluat în 15 partide pentru CSM Vâlcea, a marcat două goluri şi a fost unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei oltene.
CSM Vâlcea, echipă antrenată de Alexandru Pelici, ocupă locul secund în Liga a II-a, seria 2, fiind la egalitate de puncte, 35, cu lidera FCM Baia Mare, diferența făcând-o golaverajul, oltenii având cu patru goluri mai puțin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS