13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Van Gaal ar putea demisiona de la Manchester United

Fotbal – Van Gaal ar putea demisiona de la Manchester United

Van Gaal

Antrenorul Louis van Gaal (foto) a declarat că ar putea demisiona de la conducerea tehnică a echipei Manchester United, dar ar lua o astfel de decizie numai după ce ar discuta cu conducerea clubului, cu staff-ul său şi cu jucătorii, nu cu presa, informează bbc.co.uk. „Nu întodeauna trebuie să mă dea clubul afară. Uneori o fac eu însumi, dar sunt o persoană care vrea să vorbească mai întâi cu conducerea clubului Manchester United, cu membrii staff-ului meu şi cu jucătorii mei, nu cu voi”, le-a spus Van Gaal jurnaliştilor după a patra înfrângere la rând suferită de formaţia „diavolilor roșii”.
Olandezul a mai spus că are susţinrea conducerii clubului, dar eşecul de sâmbătă, scor 0-2, cu Stoke City, a dus la „o nouă situaţie”: „Simt suportul jucătorilor şi al stafului meu. Fanii vor fi dezamăgiţi, dar este normal după patru înfrângeri”.
Van Gaal i-a succedat în vara anului 2014 lui David Moyes.
United a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 0-2, în faţa formaţiei Stoke City, în etapa a XVIII-a a Premier League, al patrulea eşec la rând pentru echipa din Manchester. În clasament, echipa lui Van Gaal ocupă locul 6, cu 29 de puncte, în timp ce liderul Leicester are 38 de puncte.
Totodată, Manchester United a fost eliminată din faza grupelor Ligii Campionilor, urmând a evolua în 16-imile Ligii Europa.
Următorul meci al lui Manchester United este programat, mâine, pe teren propriu, cu Chelsea, altă formaţie care are rezultate slabe în ultima perioadă şi care s-a despărţit de antrenorul Jose Mourinho.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS