10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – CSU a uitat să joace fotbal la Piteşti

Fotbal – CSU a uitat să joace fotbal la Piteşti

Craiovenii (în alb) nu au ştiut să atace atunci când au avut mingea (foto: csuc.ro)
Craiovenii (în alb) nu au ştiut să atace atunci când au avut mingea (foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova nu s-a ales cu nimic din deplasarea din această seară, de la Piteşti, fiind învinsă cu 2-0 de Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a 21-a din Liga I. După un fotbal ultra-defensiv, alb-albaştrii au cedat prima dată în minutul 81, când Paul Papp l-a „bătut” pe Bălgrădean cu un şut de la peste 25 de metri care s-a oprit în vinclul porţii. Demoralizaţi, jucătorii lui Săndoi au fost jaloane pentru Adi Popa, care a pătruns pe partea dreaptă şi i-a pasat în careul mic lui Tade, iar francezul a pus latul pentru 2-0 (’82).

Steaua: Niţă – Râpă, Varela, Papp, Toşca – Breeveld (’81, Tahar), Stanciu (’89, Carp), Tudorie (’52, Muniru) – A. Popa, Hamroun, Tade. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
CS Universitatea: Bălgrădean (’84, Straton) – Achim, Popov (’24, Dumitraş), Iliev, Vătăjelu – Kay, Mateiu – Bancu, Zlatinski, Nuno Rocha (’88, Băluţă) – Ivan. Antrenor: Emil Săndoi.
Cartonaşe galbene: Stanciu ’24, Papp ’35, Râpă ’40, Breeveld ’46 / Bancu ’30, Kay ’50, Dumitraş ’87.

Cartonaş roşu: Băluţă ’90+1.

Au arbitrat: Marius Avram – Mircea Orbuleţ, Vladimir Urzică; Marcel Bârsan.
Observatori: Eduard Dumitrescu, Viorel Ilinca.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea ocupă locul opt în clasament, cu 27 de puncte, iar în acest an mai joacă împotriva lui FC Voluntari (duminică, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv”) şi CSMS Iaşi (19 decembrie, de la ora 18.00, pe stadionul „Emil Alexandrescu”).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS